MSI RX 6700XT ISINMA SORUNU

Reaksiyon skoru
2
İşlemci kasa psu ve soğutucu yeni değiştirdim. Boşta ekran kartı 61 derece çalışıyor. Oyun açar açmaz 90-95 derecelere çıkıyor. Ekran kartının termal macun (Mx6) ve Termal pad (internetten aldım ) yeni değiştirdim. İşlemci (Ryzen 7 5700x)boşta 40 derece yük altında 62-63 derece. Oyuna girince 1-2 dk sonra pc kapanıyor. Fpsi 60a dabitledim ekran kartı %50 çalışırken de aynı sorun oldu. Aşırı ısınan ekran kartının nedeni ne olabilir?

Ekler

• 1000050681.webp
    1000050681.webp
    2.1 MB · Hit: 20
hocam yeni taktığın termal pad kötü de olsa boşta bu sıcaklıkta olmamalıydı bence montajda bir hata var ya da tüm termal padleri çıkarmadın ne kadar macun koydun

hocam yeni taktığın termal pad kötü de olsa boşta bu sıcaklıkta olmamalıydı bence montajda bir hata var ya da tüm termal padleri çıkarmadın ne kadar macun koydun
Termal padin ölçüsü de yanlış büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam bugün alayım bayramdan önce gelirse değiştiririm bir an önce
Hocam elinde eski padler duruyorsa onları koyup dene bakalım bir ne olacak

Son düzenleme:
Evet bu termal pedden hayır gelmez bence

Aynen arctic, thermalright gibi markalara bakın hocam, iyisini bilen varsa önerir zaten.
Teşekkürler hocam bakayım hemen 👍

Sökeceksin zaten parçalayacağım yeni padler gelince bakayım

Termal padin ölçüsü de yanlış büyük ihtimal

Hocam elinde eski padler duruyorsa onları koyup dene bakalım bir ne olacak
Hepsini söktüm yarısı zaten kendini salmıştı kalanları da attım bayağı oldu

Geri