Milli soğutucumuzSnowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.173,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gaming gecesinde amd soğutucu vardı ucuz yani alabilirsin bence yada kule tipi snowman alabilirsinarkadaşlar r5 1600af var standart soğutucuyu kullanıyorum artık yetmemeye bşladı bana ucuz iyi bir suğutucu önerebilir misiniz?
Olmasaydı, kasaları kim soğutacaktı...Milli soğutucumuz
işimi görürmü sonradan sıkıntı çıkarırmı standart soğutucu giibSnowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.173,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fazlasıyla görür. Kasana sığar mı sığmaz mı ölçülerini kontrol et.işimi görürmü sonradan sıkıntı çıkarırmı standart soğutucu giib
tmdır teşekkürlerFazlasıyla görür. Kasana sığar mı sığmaz mı ölçülerini kontrol et.
standart soğutucumu sıkıntılı t6 mı onu anlamadımO soğutucu sıkıntılı islemciye takinca sıkıntı olmaz ama 1-2 sene sonra
termal macun degistrmek istersen
O soğutucu cikarinca işlemciyle birlikte zıplayıp pinleri sokuyor çoğu kişi yaşadı bu durumu.
Bende 1600Af kullandım Cinebench de stok fanla cok cekirdekte maks. 83 dereceyi gördü.
Ve yani al bi wraith prism yeter!!
oyun oynarken kapanıyodu bilgisayar sıcaklıklara baktımda işlemci 75 78 lere çıkıyodu işlemciyle alakalı deilmi sıcaklıkla başka bi sıkıntıdan deildir diye düşündümFazlasıyla görür. Kasana sığar mı sığmaz mı ölçülerini kontrol et.