pc ustasi1
80+ Silver
5-10 saniye sıkıntı oluşturmaz önemli olan uzun süre 80 derecede kalmasıbattle field 1 oyununa girerken 5 10 saniye 83 derece oldu o kadar
5-10 saniye sıkıntı oluşturmaz önemli olan uzun süre 80 derecede kalmasıbattle field 1 oyununa girerken 5 10 saniye 83 derece oldu o kadar
bilgisayar olmasada tornavida işleriyle ilgili tecrübem vardır sıkıntı yoksoğutucularda gelen termal macun kalitesiz oluyor hep. mx6 alıp azcık sürün. eğer daha önce hiç laptop açmadıysanız ya da küçük vidalarla uğraşmadıysanız bilen birine yaptırabilirsiniz, öğrenmek istiyorum derseniz siz de yapabilirsiniz çok kolay bir işlem
yok A620M-K varbir de b çipset anakarta sahipseniz undervoltlayabilirsiniz
soğutucularda gelen termal macun kalitesiz oluyor hep. mx6 alıp azcık sürün. eğer daha önce hiç laptop açmadıysanız ya da küçük vidalarla uğraşmadıysanız bilen birine yaptırabilirsiniz, öğrenmek istiyorum derseniz siz de yapabilirsiniz çok kolay bir işlem
evet kaliteli bir macun. ama pumpout yapabiliyor az sürün ve yanından çıkacak olan plastik spatulayla işlemcinin üzerine incecik olacak şekilde yayın
%100 fark yaratırmı fiyatı biraz pahalı daevet kaliteli bir macun. ama pumpout yapabiliyor az sürün ve yanından çıkacak olan plastik spatulayla işlemcinin üzerine incecik olacak şekilde yayın
birdeyaymama gerek varmı sadece nokta yapmam yetmiyormuevet kaliteli bir macun. ama pumpout yapabiliyor az sürün ve yanından çıkacak olan plastik spatulayla işlemcinin üzerine incecik olacak şekilde yayın
tamam teşekkürlerNeye kafa yoruyorsunuz tam olarak? Yükte 73 derece bir işlemci için buzdolabında durmasıyla eş değer. İşlemciler kolay bozulan parçalar değillerdir. Çoğunluğu 95 derecede stabil çalışmakta. Kendisi zarar görecek olsa gücünü kısar sıcaklığın önü alınamıyorsa bilgisayar kapanacaktır...
doğrudur ama neden benim bilgisayarım videodaki bilgisayardan daha çok ısınıyor ben onu merak ediyorumNeye kafa yoruyorsunuz tam olarak? Yükte 73 derece bir işlemci için buzdolabında durmasıyla eş değer. İşlemciler kolay bozulan parçalar değillerdir. Çoğunluğu 95 derecede stabil çalışmakta. Kendisi zarar görecek olsa gücünü kısar sıcaklığın önü alınamıyorsa bilgisayar kapanacaktır...
Aynı koşullarda değilsiniz çünkü. Oda sıcaklığı pc'de çalışan uygulama sayısı vesaire her biri etmen... Takılmayın bu kadar.tamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğrudur ama neden benim bilgisayarım videodaki bilgisayardan daha çok ısınıyor ben onu merak ediyorum
kullanmış olduğun aio'nun soğutması yetersiz olduğundan bu sıcaklıklarda çalışıyor.işlemci fortnite da 76 dereceyi görüyor nasıl azaltabilirim bunu
bu sistemi kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Termal macun oranı tam mı fan yerine oturmuş mu kasa aşağıda mı yoksa masanın üstünde miişlemci fortnite da 76 dereceyi görüyor nasıl azaltabilirim bunu
bu sistemi kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle