Neler Yeni

işlemci çok ısınıyor

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
soğutucularda gelen termal macun kalitesiz oluyor hep. mx6 alıp azcık sürün. eğer daha önce hiç laptop açmadıysanız ya da küçük vidalarla uğraşmadıysanız bilen birine yaptırabilirsiniz, öğrenmek istiyorum derseniz siz de yapabilirsiniz çok kolay bir işlem
bilgisayar olmasada tornavida işleriyle ilgili tecrübem vardır sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de b çipset anakarta sahipseniz undervoltlayabilirsiniz
yok A620M-K var

soğutucularda gelen termal macun kalitesiz oluyor hep. mx6 alıp azcık sürün. eğer daha önce hiç laptop açmadıysanız ya da küçük vidalarla uğraşmadıysanız bilen birine yaptırabilirsiniz, öğrenmek istiyorum derseniz siz de yapabilirsiniz çok kolay bir işlem

bu mu?

FPSMaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
Discord
Calibre#4059
kendiniz sürmeyin bence bir hataya bakar.

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
evet kaliteli bir macun. ama pumpout yapabiliyor az sürün ve yanından çıkacak olan plastik spatulayla işlemcinin üzerine incecik olacak şekilde yayın
%100 fark yaratırmı fiyatı biraz pahalı da

evet kaliteli bir macun. ama pumpout yapabiliyor az sürün ve yanından çıkacak olan plastik spatulayla işlemcinin üzerine incecik olacak şekilde yayın
birdeyaymama gerek varmı sadece nokta yapmam yetmiyormu

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ismail
Neye kafa yoruyorsunuz tam olarak? Yükte 73 derece bir işlemci için buzdolabında durmasıyla eş değer. İşlemciler kolay bozulan parçalar değillerdir. Çoğunluğu 95 derecede stabil çalışmakta. Kendisi zarar görecek olsa gücünü kısar sıcaklığın önü alınamıyorsa bilgisayar kapanacaktır...

s10GAMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Fatih Bilgiç
Neye kafa yoruyorsunuz tam olarak? Yükte 73 derece bir işlemci için buzdolabında durmasıyla eş değer. İşlemciler kolay bozulan parçalar değillerdir. Çoğunluğu 95 derecede stabil çalışmakta. Kendisi zarar görecek olsa gücünü kısar sıcaklığın önü alınamıyorsa bilgisayar kapanacaktır...
tamam teşekkürler

doğrudur ama neden benim bilgisayarım videodaki bilgisayardan daha çok ısınıyor ben onu merak ediyorum

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ismail
tamam teşekkürler

doğrudur ama neden benim bilgisayarım videodaki bilgisayardan daha çok ısınıyor ben onu merak ediyorum
Aynı koşullarda değilsiniz çünkü. Oda sıcaklığı pc'de çalışan uygulama sayısı vesaire her biri etmen... Takılmayın bu kadar.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
İşlemcinin ısınması normal. 120MM Sıvı Soğutmanın kendine yararı yok ki işlemciye yararı olsun. Undervolt atarsanız düşürürsünüz sıcaklığı.

Artarof

80+ Bronze
işlemci fortnite da 76 dereceyi görüyor nasıl azaltabilirim bunu

bu sistemi kullanıyorum

Alıntıyı görüntüle
kullanmış olduğun aio'nun soğutması yetersiz olduğundan bu sıcaklıklarda çalışıyor.
Bütçen varsa satıp 240mm almanı ya da kaliteli kule tipi soğutucu almanı öneririm. Bütçen yoksa iyi bir termal macun almalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,099
Üyeler
161,659
Son üye
Keremcan Eyi
Top Bottom