Yönergemde ki ayarları yaptın mı?Şuan tarama yapıyorum MalwareBytes ile bitince buraya yazarım.
Yönergemde ki ayarları yaptın mı?Şuan tarama yapıyorum MalwareBytes ile bitince buraya yazarım.
Tarama bitince sonucu bir ekran görüntüsü ile paylaşınız.
Onlardandır.Yüklemiştim torrentten oyun ancak 3 4 ay oldu
Biraz daha ekleyeyim email worm olarak da çalışıyor. Danooct1'in bunun hakkında videoları var.Onlardandır.
Hatta USB bellek vs. taktıysan onları da temizlemeni öneririm.w32.brontok.worm
bugun tanisma serefine nail oldugum yepyeni bir mass mailer worm. ozellikle usb belleklerle bulasmakta ve bulastigi yerdeki klasorlerin altina yeni klasor logosu ile bir exe kopyalamakta. o kadar bel…eksisozluk.com
Eski olması önemli değil, Memz'de eski olmasına rağmen tesirli bir yazılım. Winlogoon.exe,amvo.exe,adtrgt.com zararlıları gibi diyebiliriz. Gerçi amvo.exe,adtrgt.com zararlıları artık kolayca temizlenebiliyor ancak Winlogoon.exe hâlen daha güçlü. Çünkü bu yazılım güvenli modda bile çalışabiliyor.Biraz daha ekleyeyim email worm olarak da çalışıyor. Danooct1'in bunun hakkında videoları var.
Eski bir virüs aslında.
Memz hâlâ dosyalar ile bulaşıyor mu?Eski olması önemli değil, Memz'de eski olmasına rağmen tesirli bir yazılım. Winlogoon.exe,amvo.exe,adtrgt.com zararlıları gibi diyebiliriz. Gerçi amvo.exe,adtrgt.com zararlıları artık kolayca temizlenebiliyor ancak Winlogoon.exe hâlen daha güçlü.
Memz hatırladığım kadarıyla bazı virüs yükleme sitelerinden veya deep web'den indirerek bulaşıyor. Yani virüsü kendi rızanla kurman lazım bir nevi.Memz hâlâ dosyalar ile bulaşıyor mu?