Neler Yeni

İşlemci çöp oldu ne olmuş olabilir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,743
İsim
Kerem Çavuş
oc den yakıp veya pin kırma gibi garanti dışı bırakacak bir şey yoksa intel direkt değişim yapıyor , ben kullanıcı hatası olarak sıvı döktüm yine de tarafıma sıfırı yollandı

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Türkiye'de onun tespitini yapabilecek bir servis olduğunu düşünmüyorum. Genellikle bilgisayara takıp hata alıyorlarsa onaylıyorlar. 🤣

Çok yüksek ihtimal değiştirirler.
Garanti belgesinin üstünde yazan yeri servisini aradım biz ilk 6 aya kadar destek veriyoruz aldığınız yere götürün onlar yurtdışına göndersin diyor böyle bişey varmı ya ne kadar saçma.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,743
İsim
Kerem Çavuş
Garanti belgesinin üstünde yazan yeri servisini aradım biz ilk 6 aya kadar destek veriyoruz aldığınız yere götürün onlar yurtdışına göndersin diyor böyle bişey varmı ya ne kadar saçma.
yurtdışına gidiyor gelmesi 2 ay sürüyo rahat

As_tr_a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer Murat YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
Bİlgisayar parçaları,çevre donanımları ve teknolojiler
İskemciyi farklı anakartta denemişler ondada aynı sorun olmuş yani sorun işlemcide. İşlemciye dokunmadan nasıl böyle bişey oldu anlamadım umarım değişim yaparlar.
mişler muşlarla yazdığın için bana pek güven vermedi başka anakarta takmışlarda aynı hatayı vermişte adam eğer sana elimde 2. el 13100f var verimmi falan dediyse de iyice kolpadır

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
mişler muşlarla yazdığın için bana pek güven vermedi başka anakarta takmışlarda aynı hatayı vermişte adam eğer sana elimde 2. el 13100f var verimmi falan dediyse de iyice kolpadır
Nasıl yani işlemciyi başka sistemde test etmişler aynı sorun olmuş garantiye göndericem adam bana neden başka işlemci vermeye çalışsın birde nasıl yazayım iyimisin?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
hangi firma o hocam öyle bir dava yok garantiyi üstendiyse seve seve 2 sene garantiyi verecek

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
hangi firma o hocam öyle bir dava yok garantiyi üstendiyse seve seve 2 sene garantiyi verecek
Intel işlemci penta teknoloji ürünleri. PC yi gamingenden almıştım. Aradım onlar sizi yanlış bilgilendirmiş bize gönderdim biz hallederiz dediler. Gönderdim bakalım ne yapacaklar. Adamlar biz 6 aydan sonra destek vermiyoruz diyor işlemci 3 sene garantili, garanti belgesinde senin mühür kaşe var nasıl bakmıyorlar anlamadım.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Intel işlemci penta teknoloji ürünleri. PC yi gamingenden almıştım. Aradım onlar sizi yanlış bilgilendirmiş bize gönderdim biz hallederiz dediler. Gönderdim bakalım ne yapacaklar. Adamlar biz 6 aydan sonra destek vermiyoruz diyor işlemci 3 sene garantili, garanti belgesinde senin mühür kaşe var nasıl bakmıyorlar anlamadım.
gamingen çözer hocam öyle bir saçmalık olamaz sen ne diye garanti veren firmasın derler adama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,189
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom