Neler Yeni

İşlemci Değişikliği Sonrası Klavye Mouse Çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tolga Gürbüz
Herkese selamlar, bugün bilgisayarın işlemcisini değiştirdim ve ilave olarak M.2 taktım, power tuşuna basınca MSi debug lambası sabit olarak beyaz yanıyor, ram ve ekran kartı rgb ışıkları ile fanlar çalışıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Sorun BİOS'tan diye düşündüm ancak güncellemek istediğim zaman klavye ve mousenin de çalışmadığını fark ettim. Sizce sorun nedir, neyi yanlış yapmış olabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Naves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akın
klavye ve fare portlarını tak/çıkar yapmanı tavsiye ederim, belki de portlar bilgisayara ulaşmıyordur/bağlanmıyordur. Denk getirmelisin kasaya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tolga Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Portlara dokunmadım hiç ama deneyeyim bi

Naves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akın
Eğer portlarda değişiklik yaptığında bile hiçbir şey değişmemişse fare/klavye port girişi kasa'ya ulaşmıyor olabilir

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hangi cpu?
Socket eklerken, belki cpu pin bölgesini ezilme olustu veya cpu dogru socketin icinde degil.
O yüzden bagi controller bölgesi calismaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tolga Gürbüz
R5 2600 vardı onu söküp R5 3500x taktım, Anakart da MSI B450 PRO-VDH PLUS. İşlemciyi sökerken ve takarken oldukça dikkatli davrandım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tolga Gürbüz
Sanırım eski işlemciyi takıp BİOS güncellemesi yaptıktan sonra yeni işlemciyi kullanmam gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,089
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7
Top Bottom