Işlemci değişimi sonrası

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
65
4070/ 13400f kullanıyorum işlemcimi amd tarafında bir işlemci ile güncellemek istiyorum ne önerirsiniz ve işlemci değişimi sonrası neler yapmam gerekiyor

yok kral bütçe max performans almak istiyorum işlemciden
kral yeni anakart alican sonrada islemciyi takcan caliscak amd uyumlu anakart aldiktan sonra ekstra bisey lazim degil,birde suanki ramler ddr5 degilse onlarida guncellemen gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral yeni anakart alican sonrada islemciyi takcan caliscak amd uyumlu anakart aldiktan sonra ekstra bisey lazim degil,birde suanki ramler ddr5 degilse onlarida guncellemen gerekli
en iyi islemcilerden istiyorsan fiyat onemli degilse 12.5 civarina 9700x alabilirsin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi islemcilerden istiyorsan fiyat onemli degilse 12.5 civarina 9700x alabilirsin
o zmn anakart işlemci ve ram önerirmisin ? direkt

kral gönder gelsin sen

Ramden iki tane al bütçe yetmezse 1 tane,onun dışında işlemciyede bütçe yetmezse 7500f alabilirsin daha düşük fiyatta, bütçen bu kadar varsa direkt yapıştır attıklarimi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri