Bilgisayar nasıl oluyorsa (bende tam anlamadım) bios yazmaya çalışıyor. Anakart işlemciyi desteklemiyor olabilir çünkü core 2 duo çalıştıran anakartların çoğu core 2 quad desteklemiyor.arkadaslar intel core 2 duo e6320den intel core 2 quad q6700e gectim ve bilgisayari acmaya calistigimda buraya kadar gelip restart atiyor ve bu tekrarlaniyor
usta aldigim magazaya sordum anakart destekliyor dendi baska bir forumda da sordum uyumlu dendi niye boyle oldu anlamadim.Bilgisayar nasıl oluyorsa (bende tam anlamadım) bios yazmaya çalışıyor. Anakart işlemciyi desteklemiyor olabilir çünkü core 2 duo çalıştıran anakartların çoğu core 2 quad desteklemiyor.
Bios güncellemesi gerekiyor muhtemelen.usta aldigim magazaya sordum anakart destekliyor dendi baska bir forumda da sordum uyumlu dendi niye boyle oldu anlamadim.
Başka bilgisayardan flash'a biosu at bilgisayarı açmadan tak bu ekranda bios güncellemesi lazım. Eski bios olduğu için olabilir.arkadaslar intel core 2 duo e6320den intel core 2 quad q6700e gectim ve bilgisayari acmaya calistigimda buraya kadar gelip restart atiyor ve bu tekrarlaniyor
Eski kartlardan usb'den bios güncellemesi olmuyor genelde dvd yada disket sürücüsü gerekiyor.Başka bilgisayardan flash'a biosu at bilgisayarı açmadan tak bu ekranda bios güncellemesi lazım. Eski bios olduğu için olabilir.
O zaman eski işlemciyle açıp güncelleyip öyle yenisini takmak lazım.Eski kartlardan usb'den bios güncellemesi olmuyor genelde dvd yada disket sürücüsü gerekiyor.
tam olarak dediginizi yapacaktim fakat sonradan farkettim ki tek ve guncel surum bende yuklu baska surum yok bios icinO zaman eski işlemciyle açıp güncelleyip öyle yenisini takmak lazım.
Anakart marka ve model belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.tam olarak dediginizi yapacaktim fakat sonradan farkettim ki tek ve guncel surum bende yuklu baska surum yok bios icin
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani guncellemeden dolayi degil sanirim tek surum var anakartin bios surumlerinde ve o bende yuklu