Monitör No Signal Hatası

serlife

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle siz sormadan ben soyliyeyim,

Bilgisayarimi kapatmaya zorladigimda örneğin; pc donduğunda veya kapama açma tusuna basip kapattigimda bilgisayarı tekrar acmaya calistigimda sık olmasa bile ara sira no signal hatasi aliyorum.

Ve bu no signal hatasi en kotu 3 gun bekledikten sonra bilgisayari denemek icin actigimda gidiyor ve kullanmaya devam edebiliyorum. Bu esnada calismasi icin bazi prosedürler deniyorum ornegin;

1-Bios pilini cikarip takma.
2-bios piline kisa devre yaptirma veya CLRTC pinlerine kisa devre yaptirmak gibi.
3-RAM leri cikartip silip takmak ve yerlerini değiştirmek gibi.
4-farkli monitor denemek ise yaramiyor
5-hdmi veya dp kablolari arasinda degisim yapmak ise yaramiyor.

Ekran karti: rtx 2060 dual
İslemci: r5 2600
Ram: Corsair 3200mhz cl 1600
Anakart: b450m-k asus prime

Ama dedigim gibi bir sure bekledikten sonra çalışıyor ve her sey normale dönüyor taki tekrar yasanana kadar, bu sorun 4 bilemedim 5 kere yasanmistir. İlgi gosterip yardim etmeye calisan herkese simdiden tesekkurler.

Öncelikle siz sormadan ben soyliyeyim,

Bilgisayarimi kapatmaya zorladigimda örneğin; pc donduğunda veya kapama açma tusuna basip kapattigimda bilgisayarı tekrar acmaya calistigimda sık olmasa bile ara sira no signal hatasi aliyorum.

Ve bu no signal hatasi en kotu 3 gun bekledikten sonra bilgisayari denemek icin actigimda gidiyor ve kullanmaya devam edebiliyorum. Bu esnada calismasi icin bazi prosedürler deniyorum ornegin;

1-Bios pilini cikarip takma.
2-bios piline kisa devre yaptirma veya CLRTC pinlerine kisa devre yaptirmak gibi.
3-RAM leri cikartip silip takmak ve yerlerini değiştirmek gibi.
4-farkli monitor denemek ise yaramiyor
5-hdmi veya dp kablolari arasinda degisim yapmak ise yaramiyor.

Ekran karti: rtx 2060 dual
İslemci: r5 2600
Ram: Corsair 3200mhz cl 1600
Anakart: b450m-k asus prime

Ama dedigim gibi bir sure bekledikten sonra çalışıyor ve her sey normale dönüyor taki tekrar yasanana kadar, bu sorun 4 bilemedim 5 kere yasanmistir. İlgi gosterip yardim etmeye calisan herkese simdiden tesekkurler.
Bende de aynı sorun var çöze bildin mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,729
Üyeler
186,529
Son üye
kadswad
Geri