Neler Yeni

işlemci-ekran kartı arasında kaldım

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln

utkuversus

80+ Bronze

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
Daha iyi parçalarla, daha geniş bir sistem toparlamak ileride size çok yardımcı olur. Bir gün Ekran Kartı veya İşlemci yükseltmek istediğinizde dönüp bana dua edersiniz.
Ryzen 5 3600
B450-A Pro MAX
XPG D30 3000MHz 2x8
Zotac AMP! 1660 Super
XPG 512GB SX6000Pro NVMe
Corsair Spec-04 600W 80+
Kesinlikle bu bilgisayarı almalısın dostum ancak hocam işinize karışmak gibi olmasın ama power biraz daha yükseltilse daha mantıklı olmazmı geleceğe yönelik düşünürsek.

utkuversus

80+ Bronze
soğutma bakımından msi a daha fazla güveniyorum bro zotac gibi bi markadan alacağımı sanmıyorum ;)
ZOTAC Nvidia kısmında oldukça iyidir. Bahsettiğim model ile ilgili ısınma sorunu hiç duymadım. MSI gibi markalarda termal tasarımlarda hata yapabilir bunu sakın unutma.
Mesela MSI Mech 5700XT serisinde belleklerin üstündeki termal pedler yarım olduğu için bellekler aşırı ısınmaya bağlı otomatik performans düşüşü yaşıyor. Her markada olabilir bu durum.

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
Kesinlikle bu bilgisayarı almalısın dostum ancak hocam işinize karışmak gibi olmasın ama power biraz daha yükseltilse daha mantıklı olmazmı geleceğe yönelik düşünürsek.
dostum şöyle ki tek yükseltmem gereken şey power olur geleceğe yatırım olarak ama 550w +80 psu da gayet yeterli diye düşünüyorum ama sonradan değiştiririm neden olmasın

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
ZOTAC Nvidia kısmında oldukça iyidir. Bahsettiğim model ile ilgili ısınma sorunu hiç duymadım. MSI gibi markalarda termal tasarımlarda hata yapabilir bunu sakın unutma.
Mesela MSI Mech 5700XT serisinde belleklerin üstündeki termal pedler yarım olduğu için bellekler aşırı ısınmaya bağlı otomatik performans düşüşü yaşıyor. Her markada olabilir bu durum.
Markadan çok her modelde değişiklik gösterebilen bir durum marka takıntılığı yerine hiç yoktan günümüzde youtubede bir çok video var onlardan yararlanılarak tercih yapılabilir.

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
biraz marka takıntım olabilir almışken iyisini alayım diyorum

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
dostum şöyle ki tek yükseltmem gereken şey power olur geleceğe yatırım olarak ama 550w +80 psu da gayet yeterli diye düşünüyorum ama sonradan değiştiririm neden olmasın
İşte dediğin şey örn. 550w power'a şimdi 300 lira verirsin ilerde ise 700w powera 500 600 lira verirsin onun yerine şimdi direk tek seferde eğer bütçe mümkünse tabi almak daha mantıklı olur.

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
Markadan çok her modelde değişiklik gösterebilen bir durum marka takıntılığı yerine hiç yoktan günümüzde youtubede bir çok video var onlardan yararlanılarak tercih yapılabilir.
peki mesela bana hangi model ekran kartı önerirsin şuan?

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
İşte dediğin şey örn. 550w power'a şimdi 300 lira verirsin ilerde ise 700w powera 500 600 lira verirsin onun yerine şimdi direk tek seferde eğer bütçe mümkünse tabi almak daha mantıklı olur.
bro bütçe yetse şuan neler yaparım... kasayı ucuza getirmeye çalışıyorum :D

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
biraz marka takıntım olabilir almışken iyisini alayım diyorum
Bence bi youtubedeki videolardan testlerden yola çıkarak karar verin daha mantıklı olacaktır konuşmaktan bu arada cidden eğer aklınızda 2060 varsa kesinlikle o bütçeye RX 5700 alınmalı.

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
2060 Rog'a verilen para ile Sapphire RX5700 alınır. Çok daha iyi olur.
nvidia ekran kartı istiyorum tekrardan söyleyeyim :D amd kullanan arkadaşlarımdan aldığım geri dönüşler pek iç açıcı değl çünkü

Top Bottom