Neler Yeni

işlemci-ekran kartı arasında kaldım

utkuversus

80+ Bronze
nvidia ekran kartı istiyorum tekrardan söyleyeyim :D amd kullanan arkadaşlarımdan aldığım geri dönüşler pek iç açıcı değl çünkü
AMD'nin hangi kartını kullanıp memnun kalmamışlar? Burası da önemli. Şimdi gelip R9 290&390 derler orada dur derim çünkü :D. Onlar çok eski kartlar.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
max 6.2k ya kadar çıkabilirim ama kendim toplamak zorundayım pcyi yoksa yeni f/p canavarını alırdım^^
kardeşim birde şu sisteme bak istersen gayet güzel bende bundan almayı düşünüyorum

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
kardeşim birde şu sisteme bak istersen gayet güzel bende bundan almayı düşünüyorum

bu arada sistem gayet iyi ama vatana gidip kendim toplamam gerekli :) açılana kadar bekleyeceğim

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
bu 2 şık arasından birini tercih etmenizi rica etmiştim geri dönüşleriniz için teşekkürler
r5 2600x- asus rog 2060 ı almayı düşünüyorum artık madem dediğiniz gibi darboğaz sorunu yaşamam bu daha iyi bir seçim^^

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
AMD'nin hangi kartını kullanıp memnun kalmamışlar? Burası da önemli. Şimdi gelip R9 290&390 derler orada dur derim çünkü :D. Onlar çok eski kartlar.
Hocam arkadaş vatandan alıcakmış büyük ihtimalle ailevi bir sıkıntı haklı olarak o yüzden bu verdiğimiz tavsiyeler sanırım biraz çöp oldu sizde buradan internetten sadece vatanın fiyatlarına bakarak bir sistem toplayıp önerileri o açıdan istemenizi tavsiye ediyorum çünkü vatanla internetteki diğer siteler arasında ciddi bir fark var bu arada hiç yoktan arkadaşa yine bi öneride bulunayım kendimde amd ekran kartı kullanaraktan söylüyorum tamam eski olabilir ama konumuz o değil :d 1 ay önce vs. yani amd'nin şu anki güncel sürücü değil ondan önceki sürücüde gerçekten bir sıkıntı vardı ve baya kötüydü ancak son yaptıkları sürücü ile birçok sorun çözüm buldu kendim bir amd kullanıcısı olarak bunu söylüyor size kolaylıklar diliyorum :).

Lirgoln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lirgoln
Hocam arkadaş vatandan alıcakmış büyük ihtimalle ailevi bir sıkıntı haklı olarak o yüzden bu verdiğimiz tavsiyeler sanırım biraz çöp oldu sizde buradan internetten sadece vatanın fiyatlarına bakarak bir sistem toplayıp önerileri o açıdan istemenizi tavsiye ediyorum çünkü vatanla internetteki diğer siteler arasında ciddi bir fark var bu arada hiç yoktan arkadaşa yine bi öneride bulunayım kendimde amd ekran kartı kullanaraktan söylüyorum tamam eski olabilir ama konumuz o değil :d 1 ay önce vs. yani amd'nin şu anki güncel sürücü değil ondan önceki sürücüde gerçekten bir sıkıntı vardı ve baya kötüydü ancak son yaptıkları sürücü ile birçok sorun çözüm buldu kendim bir amd kullanıcısı olarak bunu söylüyor size kolaylıklar diliyorum :).
çok sağol dostum iyi günler dilerim ;) dediğin gibi bi tık ailevi sorunlar var ???

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
bu tabloda 2600x rtx2060

Top Bottom