Neler Yeni

İşlemci fanını elektrik süpürgesi ile temizlemek

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
Amd stok fanı var takılı macun yeni sürüldü çıkarmak istemiyorum anakarttan direk süpürge ile uzaktan alsam bir şey olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd stok fanı var takılı macun yeni sürüldü çıkarmak istemiyorum anakarttan direk süpürge ile uzaktan alsam bir şey olur mu
Anakartta baya tozlu

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Yapma bence süpürgenin gücü fazla zarar verebilir dış fırçası gibi bişeyle sil

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38

Anakartta baya tozlu
aslında hava çeken değil de. hava üfleyen(hava kompresörü) bir şey ile temizlemek daha iyi oluyor.(daha iyi temizleniyor)

aslında hava çeken değil de. hava üfleyen(hava kompresörü) bir şey ile temizlemek daha iyi oluyor.(daha iyi temizleniyor)
Ek olarak şunu belirteyim. Sürekli başıma geldiği için söylüyorum. Kasayı söküp temizlerken statik elektrik olabiliyor. Statik elektrik olduğunda kasayı tekrar çalıştırdığında ekran fln gelmezse Ramleri çıkar-tak yap düzelir diye umuyorum.

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapma bence süpürgenin gücü fazla zarar verebilir dış fırçası gibi bişeyle sil

Ek olarak şunu belirteyim. Sürekli başıma geldiği için söylüyorum. Kasayı söküp temizlerken statik elektrik olabiliyor. Statik elektrik olduğunda kasayı tekrar çalıştırdığında ekran fln gelmezse Ramleri çıkar-tak yap düzelir diye umuyorum.
Fan o kadar kirli ki anlatamam diş fırçası ile sadece yüzeysel temizleyebilirim ayrıca saç kurutma makinesinden başka soğuk hava üfleyen birşeyim yok ve oda baya güçlü üflüyor

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Fan o kadar kirli ki anlatamam diş fırçası ile sadece yüzeysel temizleyebilirim ayrıca saç kurutma makinesinden başka soğuk hava üfleyen birşeyim yok ve oda baya güçlü üflüyor
hocam ozaman süpürgeyi al. bir elinede ufak bi fırça al. fırça ile FAZLA BASTIRMADAN!, bir elinle fırça ile tozu silerken bi yandan da o tozu çekmek için süpürgeyi kullan. Fanları ilk başta; fanın kenarına süpürgeyi sabit tutup fanı döndürerek başla yüzeysel tozları al. Baktın gitmiyor fırçayı kullan

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ozaman süpürgeyi al. bir elinede ufak bi fırça al. fırça ile FAZLA BASTIRMADAN!, bir elinle fırça ile tozu silerken bi yandan da o tozu çekmek için süpürgeyi kullan. Fanları ilk başta; fanın kenarına süpürgeyi sabit tutup fanı döndürerek başla yüzeysel tozları al. Baktın gitmiyor fırçayı kullan
Anakarta bir şey olur mu ayrıca anakartta tozlu süpürge ondanda tozları çeker

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Anakarta bir şey olur mu ayrıca anakartta tozlu süpürge ondanda tozları çeker
Anakartın tozunu da almayacak mısın zaten? Kasayı komple temizle bence.
Eğer fırçayı çok sert kullanmazsan süpürge herhangi bir sorun yapmaz. Ben hava kompresörü ile temizliyorum. Aşırı basınçlı üflediği halde sorun olmuyordu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,167
Üyeler
168,396
Son üye
Tunakyll
Top Bottom