K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 505
- Bütçe
- 5
Magic satıcısından r5 7500f aldım bugün geldi garantisibi nereden kontrol edebilirim
Üye olamadım olabilsem aorgulayacağım da olmuyoMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben zamaninda RX 570 icin buradan kontrol etmistim
amd den garantili olmuyor o ürünler mağaza garantisi oluyor yanlış bilmiyorsam mağazalar kutusuz toplu alıyor bende r5 5600 aldım yeni özellikle sordum mağaza garantilimi 2 yıl garantili dediMagic satıcısından r5 7500f aldım bugün geldi garantisibi nereden kontrol edebilirim
5500ne kadara aldın
Magic e yazcam bu konularda sanirim n11 den aldim e faturada gelmediamd den garantili olmuyor o ürünler mağaza garantisi oluyor yanlış bilmiyorsam mağazalar kutusuz toplu alıyor bende r5 5600 aldım yeni özellikle sordum mağaza garantilimi 2 yıl garantili dedianlayacağın mağaza garantisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bende oradan aldım kutuda fatura gelmişti5500
Magic e yazcam bu konularda sanirim n11 den aldim e faturada gelmedi
bende alcam 6k olmuş fiyatı alamıyom5500
Magic e yazcam bu konularda sanirim n11 den aldim e faturada gelmedi
Buldum evet ebfatura tray aldigimdan kutu gelmedibende oradan aldım kutuda fatura gelmişti
fatura gözüküyor n11 üzerinde
Hemen hemen aynı fiyatlar hocam indirime girer yinebende alcam 6k olmuş fiyatı alamıyom
5.5 k olursa alıcam bende.Buldum evet ebfatura tray aldigimdan kutu gelmedi
Hemen hemen aynı fiyatlar hocam indirime girer yine
Allah daha iyilerini nasip etsin hocam bende aldım hemen geldi dün akşam siparis verdim bugün öglen geldi5.5 k olursa alıcam bende.