Neler Yeni

İşlemci Güçlendirme Nasıl Yapacağım???

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yakupcan Kaya
Valorant oynuyorum oyunum çatışmadayken donuyor ve son 1 haftadır böyle işlemcimle alakalı olduğunu düşünüyorum işlemcim i5 6402P Ekran Kartım 1050 ti Nasıl Çözeceğim İşlemci Alacak Durumumda Yok.
işlemcimi güçlendirirsem boost falan birşeyler yaparsam düzeleceğini umuyorum nasıl yapacağım söylermisiniz?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Valorant oynuyorum oyunum çatışmadayken donuyor ve son 1 haftadır böyle işlemcimle alakalı olduğunu düşünüyorum işlemcim i5 6402P Ekran Kartım 1050 ti Nasıl Çözeceğim İşlemci Alacak Durumumda Yok.
işlemcimi güçlendirirsem boost falan birşeyler yaparsam düzeleceğini umuyorum nasıl yapacağım söylermisiniz?
Amd olsa yardım ederdimde intrlciler gelsin

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Bios dan oc yapabilirsin

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
Her şey sıkıntının nedeni olabilir...

MSI Afterburner ile oyun içi bi kontrol et, kullanım yüzdelerine bak. RAM'lerin nedir? Sorun RAM'lerden dolayı olma ihtimali bile var, örneğin Minecraft'ta ani FPS düşüşü ve takılma yaşıyorsam ilk baktığım şey RAM kullanımı oluyor.

Top Bottom