Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci için bios güncellemesi sonrası bir çok sıkıntı

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
MSI bazooka V2 ana kartı mevcut ryzen 5 2600x kullanıyordum ryzen 5 5600 işlemci aldım montajını temiz bir şekilde yaptım açtığımda CPU debug ışığı sürekli yanıyordu sonrasında eski işlemciyi takip MSI sitesinden beta olan son sürümü m flash şeklinde biostan kurdum kurulumda hiç bir sıkıntı yoktu kendi kendine reset attı vs sonra baktım sürekli biosa atiyor biosta M2 ve SSD görünüyor ama boot kısmında görünmüyor Allah için biri yardımcı olsun kafayı yemek üzereyim 5 saatir uğraşıyorum
Şuan hala ryzen 5 2600x (eski) işlemci takılı bu sorunu cozsem bile yeni işlemciyi takınca da monitöre görüntü gelmiyor kasa çalıştığı halde

Can...

80+ Platinum
MSI bazooka V2 ana kartı mevcut ryzen 5 2600x kullanıyordum ryzen 5 5600 işlemci aldım montajını temiz bir şekilde yaptım açtığımda CPU debug ışığı sürekli yanıyordu sonrasında eski işlemciyi takip MSI sitesinden beta olan son sürümü m flash şeklinde biostan kurdum kurulumda hiç bir sıkıntı yoktu kendi kendine reset attı vs sonra baktım sürekli biosa atiyor biosta M2 ve SSD görünüyor ama boot kısmında görünmüyor Allah için biri yardımcı olsun kafayı yemek üzereyim 5 saatir uğraşıyorum
Şuan hala ryzen 5 2600x (eski) işlemci takılı bu sorunu cozsem bile yeni işlemciyi takınca da monitöre görüntü gelmiyor kasa çalıştığı halde
Şu konuya bir bakarmisiniz benzeri yaşanmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve çözüme ulaşmışlar

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ve çözüme ulaşmışlar
Çeviri ile çok fazla bişey anladim diyemeyeceğim ama biosu son sürüm
01-42-18-downloadfile.jpg
betaya guncelleyince resimdeki halinden çıkıp klasik sade haline yani şu resimdeki haline dondu diyebiliriz sizin attığınız sitedeki bios benim eski biosum o gorseldeki talimatı burda nerden bulacağımı bilemiyorum

Can...

80+ Platinum
Çeviri ile çok fazla bişey anladim diyemeyeceğim ama biosu son sürümAlıntıyı görüntüle betaya guncelleyince resimdeki halinden çıkıp klasik sade haline yani şu resimdeki haline dondu diyebiliriz sizin attığınız sitedeki bios benim eski biosum o gorseldeki talimatı burda nerden bulacağımı bilemiyorum
Memory kısmında oluyor

Çeviri ile çok fazla bişey anladim diyemeyeceğim ama biosu son sürümAlıntıyı görüntüle betaya guncelleyince resimdeki halinden çıkıp klasik sade haline yani şu resimdeki haline dondu diyebiliriz sizin attığınız sitedeki bios benim eski biosum o gorseldeki talimatı burda nerden bulacağımı bilemiyorum
@Amanita hocma bi el atarmisiniz

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
Memory kısmında oluyor

@Amanita hocma bi el atarmisiniz
Burda SSD m.2 SSD görünüyor ama boot ekranında görünmüyor cidden çok yoruldum bios gunceleyene kadar tek sıkıntım yeni işlemciyi gormemesiydi şimdi sorunum dahada arttı
IMG_20220611_021202.jpg

IMG_20220611_021015.jpg

Can...

80+ Platinum
Burda SSD m.2 SSD görünüyor ama boot ekranında görünmüyor cidden çok yoruldum bios gunceleyene kadar tek sıkıntım yeni işlemciyi gormemesiydi şimdi sorunum dahada arttı Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam pc yo açarken nasıl bir ekran çıkıyor

Burda SSD m.2 SSD görünüyor ama boot ekranında görünmüyor cidden çok yoruldum bios gunceleyene kadar tek sıkıntım yeni işlemciyi gormemesiydi şimdi sorunum dahada arttı Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Windows hangi ssd de kurulu

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bios sıfırlamayı bir deneyin.

Sistem parçalarını tam olarak yazın anakart modelini de.

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
Hocam pc yo açarken nasıl bir ekran çıkıyor

Windows hangi ssd de kurulu
Direkt biosa giriş yapıyor Windows normal SSD ye kurulu 250 GB olana M2 SSD De oyun program vs mevcut

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
UEFİ bios kurulu değilse UEFİ yazan yerdeki seçeneği değiştir Legacy ya da CSM ne yazıyorsa onu seçmeyi dene.

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
Bios sıfırlamayı bir deneyin.

Sistem parçalarını tam olarak yazın anakart modelini de.
MSI bazooka V2 b450m bios sıfırlama kastın bios içinden varsayılan ayarlara donmekse yaptım olmuyor

Can...

80+ Platinum
Direkt biosa giriş yapıyor Windows normal SSD ye kurulu 250 GB olana M2 SSD De oyun program vs mevcut
Aklıma şey geldi çünkü Windows kurulu olan ssdyi en yukarı almak lazım. Oyuzden boot kısmından en üste almanız lazım ayar bozulmuş olabilir diye geldi aklıma ondan sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,085
Üyeler
171,139
Son üye
Ariobarzanes
Top Bottom