Işlemci için bios güncellemesi

Eğer sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyorsa neden kullanılmasın..
Post automatically merged:

Peki sizce b450 nin max hakkı nedir :D en azından 3600 ve 2070super kullansam bir problem çıkmaz herhalde..
b450 le 3070 kullanmanızı önermiyoruz size tavsiyem yukardan anladıklarıma göre anakartın garantisi hala devam ediyor bir sıkıntısıda yok o zaman sıfırından biraz düşük bir fiyata az zarar ederek satıp b550 almanız istekleriniz için daha uygun olucaktır

Eğer sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyorsa neden kullanılmasın..
Post automatically merged:

Peki sizce b450 nin max hakkı nedir :D en azından 3600 ve 2070super kullansam bir problem çıkmaz herhalde..
A320 anakarta r9 3900XT takabiliyorsun ama öyle kullanılmaz.

Anladım bilgisizliğimi giderdiğiniz için sağolun gördüğünüz gibi çok anlayan biri değilim amacım sizden yardım alıp bir şeyler öğrenip bilgisayarımı düzgünce toplamak zaten.. Hepinize teşekkürler peki 3600 yanına 2070 super alsam sıkıntı olur mu? Veya beni ne kadar götürür bu bilgisayar :D biraz şüphelerim var uzun süre götürsün ileride bilgisayar parçaları ile uğraşmayayım diyorum.

Anladım bilgisizliğimi giderdiğiniz için sağolun gördüğünüz gibi çok anlayan biri değilim amacım sizden yardım alıp bir şeyler öğrenip bilgisayarımı düzgünce toplamak zaten.. Hepinize teşekkürler peki 3600 yanına 2070 super alsam sıkıntı olur mu? Veya beni ne kadar götürür bu bilgisayar :D biraz şüphelerim var uzun süre götürsün ileride bilgisayar parçaları ile uğraşmayayım diyorum.
uzun süre götürür fakat 1080 p de kullanmanızı önermem 2070 daha çok 2k için bir kart

5'yıl gider rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,237
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri