İşlemci ısı değerleri

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
R3 1200 3.6ghz overclocklu boşta 35 prime 95 yükte maks 67 sizce nasıl stok fan bu arada

Güzel.

hayret ettim r3 1200 ısınmıyor ama r3 3100le 71 derece gördüm boşta 40 o da stok fan,güç farkı herhalde
Değerlere açıkcası bende şaşırdım hele stock la. Gayet güzel güle güle kullanın.

Değerlere açıkcası bende şaşırdım hele stock la. Gayet güzel güle güle kullanın.
şans herhalde bende anmaladım dhaa yeni deniyorum pc 3 aylık ama işlemci ikinci el,gta 5 te 55 gördüm forza 4 61 csgo 52,mükemmel ötesi ama rx580 kartımı besleyemediği için r3 3100 alacam ısı değerleri nasıl olur tedirginim

şans herhalde bende anmaladım dhaa yeni deniyorum PC 3 aylık ama işlemci ikinci el,gta 5 te 55 gördüm forza 4 61 csgo 52,mükemmel ötesi ama rx580 kartımı besleyemediği için r3 3100 alacam ısı değerleri nasıl olur tedirginim
Sıkıntı çıkmaz hocam korkmana gerek yok. CBP kapatırsın sorun biter.

Özleminin belirli bir frekans aralığı olur. Orengin 3.7-4.1 diyelim. Cbp açıkken işlemci bu değerler arasında kendisi gidip gelir. Ghz değeri sürekli değiştiği için fan sürekli hızlanıp yavaşlar ve işlemci ısınabilir. Bunu engellemek için işlemciyi belirli bir ghz e sabitliyoruz. Basit bir işlem. Sadee bıksa sayı giriyorsun.

Özleminin belirli bir frekans aralığı olur. Orengin 3.7-4.1 diyelim. Cbp açıkken işlemci bu değerler arasında kendisi gidip gelir. Ghz değeri sürekli değiştiği için fan sürekli hızlanıp yavaşlar ve işlemci ısınabilir. Bunu engellemek için işlemciyi belirli bir ghz e sabitliyoruz. Basit bir işlem. Sadee bıksa sayı giriyorsun.
b450ms2h anakartım var r3 1200de bunu kapatsam ne olur ve biosta ne diye geçer

gayet iyi degerler

reis
bios a gir f7 bas
Ai Tweaker a gir
orda cpu clock tarzı bir şey yazar ona bas sabit kalmasını istediğin ghz değerini yaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri