İşlemci İşkence Testi Önerileri Alabilir miyim?

Bunu alırsam sorun ortadan kalkar mı ? Bu arada şuanki cpu soğutucum Snowman M200 tek fanlı olan modeli.
Kesin bir şey söylemek pek mümkün değil maalesef. Bir kaç sorum olacak. İşlemci soğutucuyu tam olarak oturttuğundan emin misin ? Termal macun sürdün mü ? Kasanın hava sirkülasyonu iyi mi ?

Kesin bir şey söylemek pek mümkün değil maalesef. Bir kaç sorum olacak. İşlemci soğutucuyu tam olarak oturttuğundan emin misin ? Termal macun sürdün mü ? Kasanın hava sirkülasyonu iyi mi ?
Termal macun yeni sürüldü.Fandada bir problem yok.Kasanın önünde 1 altında 1 üstte 1 arkada 1 olmak üzere 4 tane fan mevcut.Kasada Cooler Masterin bir kasası tam modelini bilmiyorum Lite falan yazıyor.

Termal macun yeni sürüldü.Fandada bir problem yok.Kasanın önünde 1 altında 1 üstte 1 arkada 1 olmak üzere 4 tane fan mevcut.Kasada Cooler Masterin bir kasası tam modelini bilmiyorum Lite falan yazıyor.
Bir ihtimal sıcaklığın biraz düşmesini ümit ederek kasanın yan kapağı açık bir şekilde Prime 95 testini başlatabilir misin ? O zaman da sıcaklık fazla olursa soğutucu almaktan başka çare kalmayacak.

Son düzenleme:
Deneyeyim hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı hocam nerdeyse hala 95 derece.
O zaman soğutucu almaktan başka çaren yok gibi. Soğutucun yorumlarına bakabilirsin. Çok yüksek sıcaklıklardaki işlemcileri düzgün sıcaklıklara düşürmüş.

O zaman soğutucu almaktan başka çaren yok gibi. Soğutucun yorumlarına bakabilirsin. Çok yüksek sıcaklıklardaki işlemcileri düzgün sıcaklıklara düşürmüş.
Doğruyu söylemek gerekirse ben bütçemi soğutucuya ayırmak yerine kulaklığa ayırmayı düşünüyorum.Sizce böyle 1-2 ay daha dursa ne olur ? Bir problem yaratır mı?

Doğruyu söylemek gerekirse ben bütçemi soğutucuya ayırmak yerine kulaklığa ayırmayı düşünüyorum.Sizce böyle 1-2 ay daha dursa ne olur ? Bir problem yaratır mı?
Eğer yük altında çalışacaksa pek sağlıklı olmaz, ancak youtube'da dolarşırım vesaire diyorsan sorun olmayacaktır.

GTA5 gibi oyunlar oynuyorum ozaman sıcaklıklar 80 derece falan oluyor.
80 derecede biraz idare edebilirsin, o kadar riskli değil. Ancak daha üstüne çıkmamasında fayda var. Kasa kapağı açıkken daha soğuk çalışıyorsa o şekilde kullan. Sonuçta yüksek sıcaklıklar bunlar 80-100 dereceye ne yapsın garibim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,812
Üyeler
187,103
Son üye
TargaryenBartu
Geri