İşlemci karşılaştırması

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
i3 9100F vs i5 4440

(Bu arada bildiğiniz karşılaştırma siteleri varsa onuda yazar mısınız ?)

9100F her türlü daha iyi. Ama almadıysan ileriye dönük olmayacağı için ikisinide önermem.

9100F her türlü daha iyi. Ama almadıysan ileriye dönük olmayacağı için ikisinide önermem.
şu an kullandığım bilgisayarda intel pentium e6500 işlemci ve 512 mb ekran kartı var bu bilgisayar yaklaşık sekiz yaşında (almadan önceki zamandan bahsetmiyorum bile) ben bütün oyunlarımı bu bilgisayarla oynuyorum yani kısacası ben onu her türde en az 8 sene kullanırım zaten komple sistem alacağım alacağım sistemin içinde bulunuoyr o parça
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

i3 9100F her şekilde daha iyi bir işlemci dostum.
az önce birkaç tane siteye baktım i5 in daha iyi olduğunu söyledi :D

şu an kullandığım bilgisayarda intel pentium e6500 işlemci ve 512 mb ekran kartı var bu bilgisayar yaklaşık sekiz yaşında (almadan önceki zamandan bahsetmiyorum bile) ben bütün oyunlarımı bu bilgisayarla oynuyorum yani kısacası ben onu her türde en az 8 sene kullanırım zaten komple sistem alacağım alacağım sistemin içinde bulunuoyr o parça

az önce birkaç tane siteye baktım i5 in daha iyi olduğunu söyledi :D
Yani upgrade yapılmayacak. O zaman alınabilir.

az önce birkaç tane siteye baktım i5 in daha iyi olduğunu söyledi
Saçma. Mimari olarak her şekilde i3 9100F. Zaten ikisi de 4 çekirdek 4 thread. Çekirdek ve thread sayısı aynı ise mimariye bakarsın hangi işlemcinin daha iyi olduğunu anlamak için.

Saçma. Mimari olarak her şekilde i3 9100F. Zaten ikisi de 4 çekirdek 4 thread. Çekirdek ve thread sayısı aynı ise mimariye bakarsın hangi işlemcinin daha iyi olduğunu anlamak için.
zaten benimde ona kafam takıldı o yüzden buraya başvuriyim dedim bu arada ilgin ve alakan için teşekkür ederim

Yani upgrade yapılmayacak. O zaman alınabilir.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,996
Üyeler
195,493
Son üye
shinoaxd
Geri