- Reaksiyon skoru
- 1,876
kaliteli olmasını istiyorum bundan başka önereceğin varmıAcelen yoksa bira takip et sağı solu x123 500tl altına indirime girince al.
O zaman şöyle bir ürün alabilirsin. Kuponla daha uyguna gelir.kaliteli olmasını istiyorum bundan başka önereceğin varmı
neden bu kadar pahalı dicektim ürün içinde termal macunda geliyormuş![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
tamamdır teşekkürlerO zaman şöyle bir ürün alabilirsin. Kuponla daha uyguna gelir.
Thermalright Peerless Assassin 120 Black Tl-c12b 120mm Intel-amd Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 Black Tl-c12b 120mm Intel-amd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Pahalı değil. Ürünün performansı çoğu 240mm sıvı soğutuculardan çok daha iyi.neden bu kadar pahalı dicektim ürün içinde termal macunda geliyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır teşekkürler
O kadar pahali degil butce belirtmemissin. Alabilecegin en fp sogutuculardan biridir.neden bu kadar pahalı dicektim ürün içinde termal macunda geliyormuş
tamam sorun değil öneriler için teşekkürlerO kadar pahali degil butce belirtmemissin. Alabilecegin en fp sogutuculardan biridir.
teşekkürler konu çözüldüfiyatla macunun alakası yok
usta daha dün aldım termal macuna güvenme bendeki kuru çıktı. MX4 sürdüm yerineneden bu kadar pahalı dicektim ürün içinde termal macunda geliyormuş
tamamdır teşekkürler
doğru onuda göz önünde bulundurmak lazım, zaten daha zamanım var almayausta daha dün aldım termal macuna güvenme bendeki kuru çıktı. MX4 sürdüm yerine