Neler Yeni

işlemci kullanımı %99 ekran kartı kullanımı %48

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mustafa Karakuş

utkuversus

80+ Bronze
markası powerboost win10 driver bosster gibi programlar kullanmıyorum
Windows sürümünden kasıt hangi güncellemesi. Arama yerine winver yazıp öğrenebilirsiniz. Oyun ayarlarını yükseltmek de çözüm olabilir.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mustafa Karakuş
Windows sürümünden kasıt hangi güncellemesi. Arama yerine winver yazıp öğrenebilirsiniz. Oyun ayarlarını yükseltmek de çözüm olabilir.
sürüm 1909 ve oyun ayarlarınıda yukseltip deneyeceğim

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
markası powerboost win10 driver bosster gibi programlar kullanmıyorum
PC Yi Formatla O Programları Kisme Önermiyor Bende Dahil Virüs Vesaire Bulaştırıp Bilgisayarı Çok Yavaşlatıyor O Tür Programlar .
İşlemci Kullanımı Konusuna Gelirsen 2K Falan Oynuyorsun Heralde Yada Darboğaz Oluyor

burak52tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak AKDEMİR
Laptop ise Denetim masası>Donanım ve Ses> Güç seçeneklerinden Tercih edilen planı yüksek performansa al ve Eğer win10 kullanıyorsan. Başlat>Ayarlar>Sistem>Monitör sekmesinden en altta grafik ayarları var oraya tıklayıp gelen pencerede tercihi ayarlamak için bir uygulama seçin kısmında göz ata basıp hangi oyunu oynuyorsanız onun dosya yolundaki exesini oraya ekleyip ekledikten sonrada seçenekler kısmından ekran kartının seçili olduğu Yüksek Performans yazan kısmı seçip kaydetmen yeterli olacaktır.

Bu resmi kuzenim için yapmıştım rehber olması için. Onun laptopuda ekran kartı kullanmak yerine işlemciden açıyordu oyunu.
Ben resimde oyunun kısayolunu eklemişim ama sen oyunun kurulu olduğu dizindeki oyunun exe sini seçeceksin.
tasarım.png

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mustafa Karakuş

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mustafa Karakuş
Laptop ise Denetim masası>Donanım ve Ses> Güç seçeneklerinden Tercih edilen planı yüksek performansa al ve Eğer win10 kullanıyorsan. Başlat>Ayarlar>Sistem>Monitör sekmesinden en altta grafik ayarları var oraya tıklayıp gelen pencerede tercihi ayarlamak için bir uygulama seçin kısmında göz ata basıp hangi oyunu oynuyorsanız onun dosya yolundaki exesini oraya ekleyip ekledikten sonrada seçenekler kısmından ekran kartının seçili olduğu Yüksek Performans yazan kısmı seçip kaydetmen yeterli olacaktır.

Bu resmi kuzenim için yapmıştım rehber olması için. Onun laptopuda ekran kartı kullanmak yerine işlemciden açıyordu oyunu.
Ben resimde oyunun kısayolunu eklemişim ama sen oyunun kurulu olduğu dizindeki oyunun exe sini seçeceksin.
Alıntıyı görüntüle
senin dediğin gibi yaptım ama olmadı oyunu ful destansı da oynayınca hem işlemci hem ekran kartı %100 oluyor ama düşük ayarlarda %50 falan oluyor ama destansı ayarlarda 60 fps alıyorum az çok fark ediyor birde yorumun için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom