Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 10,706 27 Ağustos 2024 #40 agno yazmış: kimse yok mu ya biri şu garibime darboğazı öğretsin Devamı için tıklayın... kendımı zort ettım pardon tam tersıymıs
agno yazmış: kimse yok mu ya biri şu garibime darboğazı öğretsin Devamı için tıklayın... kendımı zort ettım pardon tam tersıymıs
P prophet.00 80+ Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Emre Şahin 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 RevDeisDou yazmış: Kral uygulama içi kullanımların vb var mı konuda göremedim Devamı için tıklayın... Yarın akşam saatlerinde ekran görüntülerini paylaşırım hocam şuan pc başında değilim maalesef
RevDeisDou yazmış: Kral uygulama içi kullanımların vb var mı konuda göremedim Devamı için tıklayın... Yarın akşam saatlerinde ekran görüntülerini paylaşırım hocam şuan pc başında değilim maalesef
A agno 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 769 Dahası Reaksiyon skoru 350 İsim burak 28 Ağustos 2024 #42 Gurkanpiro yazmış: kendımı zort ettım pardon tam tersıymıs Devamı için tıklayın... estagfurullah kardeşim zort etmedin doğusunu öğrendin
Gurkanpiro yazmış: kendımı zort ettım pardon tam tersıymıs Devamı için tıklayın... estagfurullah kardeşim zort etmedin doğusunu öğrendin