Neler Yeni

Yardım İşlemci mi Alayım Telefon Mu Değiştireyim?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam yd alsam nasıl kullanacagımı anlatır mısınız?
kanka normal hattını takıcaksın 4 ay fiziksel simde 4 ay da gidiceksin operatörüne ben e-sime geçmek istiyorum diyeceksin 4 ay da öyle kullanacaksın yılbaşında zaten sıfırlanıyor bu 8 ay atıyorum e-sim ile 4 ay kullandın sonra operatörüne gidip diyeceksin ben işte fiziksel sime dönmek istiyorum falan sana cüzzi bir miktar para çıkartır fiziksel sime geri dönersin.
Yada araştırırsın etrafta telefon açtırmayı bilen falan varsa diye öylede deneyebilirsin ama yakalanırsan telefon kökten kapanabilir ona dikkat etmen gerek.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
kanka normal hattını takıcaksın 4 ay fiziksel simde 4 ay da gidiceksin operatörüne ben e-sime geçmek istiyorum diyeceksin 4 ay da öyle kullanacaksın yılbaşında zaten sıfırlanıyor bu 8 ay atıyorum e-sim ile 4 ay kullandın sonra operatörüne gidip diyeceksin ben işte fiziksel sime dönmek istiyorum falan sana cüzzi bir miktar para çıkartır fiziksel sime geri dönersin.
Yada araştırırsın etrafta telefon açtırmayı bilen falan varsa diye öylede deneyebilirsin ama yakalanırsan telefon kökten kapanabilir ona dikkat etmen gerek.
Yani çift simli alıcam 4+4 fiziksel olarak kalan 4 ayda da e-sim olarak mı kullanacagım?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,230
İsim
Hacı
Telefon değiş.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yani çift simli alıcam 4+4 fiziksel olarak kalan 4 ayda da e-sim olarak mı kullanacagım?
yok İphonelerde 1 tane fiziksel sim 1 tanede e-sim olur toplam 8 ay kullanabiliyorsun kısacası sonrasında ya yedek telefon kullanıcaksın yada açtıracaksın (açtırma olayını bende tam bilmiyorum ondan dolayı bir şey söyleyemeyeceğim kesinliği adına Tek bildiğim farkedilirse telefonu kullanamayacağın)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon değiş.
Seneye zaten daha üst bi iphone düşünüyormuş bu sene için idarelik alacakmış 5600 alıp 4500 satıp üstünede samsung A15 falan alıp 1 sene daha idare edebilir. ikinci el iphone ile uğraşmaktansa.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
yok İphonelerde 1 tane fiziksel sim 1 tanede e-sim olur toplam 8 ay kullanabiliyorsun kısacası sonrasında ya yedek telefon kullanıcaksın yada açtıracaksın (açtırma olayını bende tam bilmiyorum ondan dolayı bir şey söyleyemeyeceğim kesinliği adına Tek bildiğim farkedilirse telefonu kullanamayacağın)

Seneye zaten daha üst bi iphone düşünüyormuş bu sene için idarelik alacakmış 5600 alıp 4500 satıp üstünede samsung A15 falan alıp 1 sene daha idare edebilir. ikinci el iphone ile uğraşmaktansa.
hmm anladım hocam kalan 4 ayı actırıyoruz galiba sizin cihaz yd mi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
Discord
ghostt_2009
Arkadaşlar merhaba elimde tam Ryzen 5 5600 tray alacak kadar para var şuanki işlemcim Ryzen 5 4500. Ancak durum şu ki telefonumu değiştirmek iosa geçmek istiyorum sizce bu parayla yeni işlemci mi almalıyım yoksa telefon parasına mı katmalıyım?
Neye ihtiyacın varsa onu al.

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Şöyle yapsa hem bütçe olarak yormaz hemde telefonu yenilenmiş olur
5600 alsa
4500 ü satsa
en uç fiyatlara sahip olan yer vatandan konuşuyorum öteki türlü daha ucuzada bulunur
A15 alsa bi tane samsung Helio G99 ile geliyor oda 1 sene idare etse onla o sırada para biriktirse sonraki sene düz 15 yada 17 serisi gelirse yd 17 Pro falan alır.

Eski samsung şakaya gelmezdi Note 3-4 serisi S3-4 serisi çok feci serilerdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler yeni samsungları sevmesemde 8-9k ya A15 mesela taş gibi sıfır alınan telefon konusunda.
g99 alınmaz hocam uygun değilse hele a15 acele etmesin idare etsin biraz

12cyi kullanırsın 1 yıl o kadar kötü değil ztn pc kullanıyom çoğunlukla diyon işlemci alman daha iyi olur şimdi 8k telefona vercen yine değişcen zarar oluyo alcaksan bi kere al bida alma

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr
g99 alınmaz hocam uygun değilse hele a15 acele etmesin idare etsin biraz

12cyi kullanırsın 1 yıl o kadar kötü değil ztn pc kullanıyom çoğunlukla diyon işlemci alman daha iyi olur şimdi 8k telefona vercen yine değişcen zarar oluyo alcaksan bi kere al bida alma
valla hocam ben örnek olarak konuştum gider 3-4kya ikinci elden temiz bulur 1 sene idare edecek kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,753
Üyeler
159,543
Son üye
emreglgl
Top Bottom