Yav kaybol örgütmüsün nesiniz adamın konusunu da çöp ediyorsunuz birde gülücük atmış yarım akıllıReis cidden iyi misin ddr4 çağdışı oluyorsa eski cihaz kullananların vay haline... Sence giriş segmentte ddr5 olmasının hesabını yapacak kadar geniş bir bütçe var mı?
rtx biraz fazla pahalı gibi geldi intel e pek güvenemiyorum o yüzden amd yi tercih ettimYukarıdaki sistem fena değil ama istersen bi tık daha para koyup 4060 sistem bakabilirsin şuan bir işbirliği olmadığı için çok f/p bir 4060 sistem hatırlamıyorum veyahut B580 hazır sistemleri de kovalayabilirsin
hocam 1k çıkavilirseniz bu daha iyi olurbu pc de ekran kartını 7600xt yapabilirim yada işlemciyi ryzen 7 5700X3D yapabilirim hangisini yapmam gerek oyun için kullanacağımAMD R5 5700X-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-XPG 16GB- 512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5700X-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A520M K-XPG 16GB- 512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
b580 daha yeni çıktı biraz riskli olabilir demiyorsanız alınırhocam 1k çıkavilirseniz bu daha iyi olur
Viper Blaze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Intel Arc B580 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2. atılan 19k lık sistem gibi istiyorum çünkü monitör kulaklık vb de lazım monitör fiyatları zaten 4k,5khocam 1k çıkavilirseniz bu daha iyi olur
Viper Blaze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Intel Intel Arc B580 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
b580 daha yeni çıktı biraz riskli olabilir demiyorsanız alınır
Ekipmanlar da şöyle ürünler olabilir. Daha uygunlarını arıyorsan baya araştırmak lazım.2. atılan 19k lık sistem gibi istiyorum çünkü monitör kulaklık vb de lazım monitör fiyatları zaten 4k,5k
fiyatları iyi teşekkürlerEkipmanlar da şöyle ürünler olabilir. Daha uygunlarını arıyorsan baya araştırmak lazım.
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.comHavit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comFurylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.comAula F2058 Bilek Destekli RGB Makrolu Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi
Aula F2058 Bilek Destekli RGB Makrolu Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesiwww.teknostore.com
Rica ederim ne demek. Umarım faydalı olmuştur.fiyatları iyi teşekkürler