farukboylugx
80+
gelip bilgisayarına bizmi test edelim aga kendin değerlendirbana hem yaptığım o.c u test edecek hemde sonuçları değerlendirecek birisini arıyorum
işlemci i7-10700k şu an 5.0ghzde
cooler master liquit ml240l v2 sıvı soğutucu kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@kandes22
sıcaklıkların ve core voltajlarının en uygun değer olduğundan emin değilim ayrıca hangi stres testini uygulamalıyım bilmiyorumgelip bilgisayarına bizmi test edelim aga kendin değerlendir
işte aradığım cevap aida 64 extreme ve prime 95 sonuçlarını buraya ss atacağım nerelere dikkat etmem gerektiğini bilmediğim için siz değerlendirirseniz memnun olurumAida 64 Extreme kullan en ayrıntılı bilgiyi edinmek için. Prime95 testi yapabilirsin stabilite sorunu var mı diye bakmak için. Aklına takılan bir şey olursa dilersen sonuçları buraya ss atabilirsin
prime 95 testini nasıl başlatacağım ?Prime95 ve Cinebench sonuçlarını burada ekran görüntüsü olarak paylaş bakalım kral. Bol şans.
Aida da islemco hala 3.8ghz de gozukuyor ama gorev yoneticisi ve msi dc da 5000ghz kullanımdaydıAida 64 Extreme kullan en ayrıntılı bilgiyi edinmek için. Prime95 testi yapabilirsin stabilite sorunu var mı diye bakmak için. Aklına takılan bir şey olursa dilersen sonuçları buraya ss atabilirsin
prime 95 testini blend yani en ağır modda çalıştırdım kendisimi biticek yoksa benmi belli bir süre sonra kapatmalıyımPrime95 ve Cinebench sonuçlarını burada ekran görüntüsü olarak paylaş bakalım kral. Bol şans.
Değerler çok başarılı. 10700K gibi gerçekten ısınan ve TDP değeri yüksek olan bir işlemci için bu değerler çok başarılı iiyi günlerde kullanmanız dileği ile..prime 95 testini nasıl başlatacağım ?
Aida da islemco hala 3.8ghz de gozukuyor ama gorev yoneticisi ve msi dc da 5000ghz kullanımdaydı
prime 95 testini blend yani en ağır modda çalıştırdım kendisimi biticek yoksa benmi belli bir süre sonra kapatmalıyım