ErenArabulan
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
overclock biostan nasil yapilir.islemci icin sordum ama ekran karti icin de soylerseniz super olur bide islemcim i5 8300h ekran kartim gtx 1050ti
Laptop oldugunu nasil anladinizLaptoplara işlemci için overclock genellikle yapılmaz. Yapılsa bile laptopların soğutma sistemleri bunları kaldıracak düzeyde değildir.
i5 8300H dediniz çünküLaptop oldugunu nasil anladiniz![]()
8300k deyince laptop olmuyormui5 8300H dediniz çünkü.
i5 8300K diye model yok8300k deyince laptop olmuyormu
Ben nasil anladiginizi hala anlamadimi5 8300K diye model yok.
Masaüstü işlemcisi olarak i5 8300H yok, H ibaresi mobil işlemcilerde kullanılıyor. Hem o olmasa bile normalde isim olarak i5 8300 olmaması lazım, i3 8300 olur. i5 olması için 8400 olması lazım. Kafanız takılmasın buraya, anladım işteBen nasil anladiginizi hala anlamadim( pek anlamiyorum bu islerden cevremde de pek anlayan yok kusura bakmayin)
Peki laptop islemcisi cayir cayir yaniyor ama ekran kartim 70 derecelerde onun icin laptopa herhangi birsey yapilamaz degilmiMasaüstü işlemcisi olarak i5 8300H yok, H ibaresi mobil işlemcilerde kullanılıyor. Hem o olmasa bile normalde isim olarak i5 8300 olmaması lazım, i3 8300 olur. i5 olması için 8400 olması lazım. Kafanız takılmasın buraya, anladım işte.
Laptoplardaki en büyük sorun bu zaten, ısınma. Maalesef yapacak çok fazla bir şey yok.Peki laptop islemcisi cayir cayir yaniyor ama ekran kartim 70 derecelerde onun icin laptopa herhangi birsey yapilamaz degilmi
Neyse artik csgo yu yarimsar saat arayla oynarimLaptoplardaki en büyük sorun bu zaten, ısınma. Maalesef yapacak çok fazla bir şey yok.
bunu nasil cozeblirimNeyse artik csgo yu yarimsar saat arayla oynarimyardimlariniz icin cok tesekkurler ama bisey daha sorabilirmiyim: afterburner da izleme kisminda islemci sicakligini gosterebilecek bi sekme yok ekran kartini afterburnerda gorebiliyorum ama islemciyi hep elimle bakmak zorunda kaliyorum
![]()