İşlemci overclock

Tynxmega

80+
Reaksiyon skoru
257
Öncelikle selamın aleyküm beyler benim sorum işlemci için overclock yapmak olacak Bilgisayar hakkında bilgim Temel seviye ve zaten Bilgisayarım biraz kötü sizce Celeron 3. Nesil işlemciye overclock yapabilir miyiz ne kadar faydası olur

Birde şu puanları nasıl toplayacağım hakkında biraz yardım ederseniz bende şu Temel seviye gamer sistemi alsam ?

o.c yapamazsın işlemci desteklemiyor

mın aleyküm beyler benim sorum işlemci için overclock yapmak olacak Bilgisayar hakkında bilgim Temel seviye ve zaten Bilgisayarım biraz kötü sizce Celeron 3. Nesil işlemciye overclo
bence hiç o işlemciyi overclock yapma bir artış yaşamazsın

beğeni kahkaha muhteşem bu üçü ile her hangi bir yorumun beğenilme si

Intel işlemcilerinde K ibaresi bulunmayan
Işlemci overclock yapılması doğru değildir.

Öncelikle selamın aleyküm beyler benim sorum işlemci için overclock yapmak olacak Bilgisayar hakkında bilgim Temel seviye ve zaten Bilgisayarım biraz kötü sizce Celeron 3. Nesil işlemciye overclock yapabilir miyiz ne kadar faydası olur

eğer oğutman iyi sevyedeyse performansın artar ve zarar gelmez ama soğutman iyi değilse zarar verirsin ve bir işe yaramaz

Hacım durumum pek iyi değil lise 2 ye gidiyorum tam almak için çalışmaya başladım yasak geldi ya büyük ihtimalle de beceremez zaten

Kanka şu yasak gelmese 1.5 k ya sistem alırım diyordum 2. El işte ama malûm yasak geldi şu puanları nasıl kasarım yardımcı olursanız temel seviye gamer sistemi alıp çıkayım bari bende

eğer intel stok soğutucu kullanıyorsan işlemci yük altındayken yüksek sıcaklıklara ulaşır hatta kasana göre yanabilir. ancak iyi bir soğutman varsa performans artar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri