Neler Yeni

işlemci overclock

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
arkadaşlar ben bir sistem topladım ve sistemde 8 gb rx 580 ekran kartı , ryzen 3 1200 işlemci ( stock fanlı ) , 8 gb 300 mhz ram ve gigabyte b450 m s2h anakart var . Biliyorum işlemcim ekran kartına biraz darboğaz yapıyor onun için de biraz overclock yapmak istiyorum ancak bazı arkadaşlarım bana oynayacağım oyunların sistemimde rahat çalışacağını ve overclock yapmaya gerek olmadığını söylüyor bazıları ise oc yaparken biraz zorlanacağımı ama sonucundan da gayet memnun kalacağımı söylüyor ben genellikle Apex Legends ve Fortnite oynayan biriyim ama daha çok apex oynayacağım sizce overclock yapmama gerek var mı ?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
arkadaşlar ben bir sistem topladım ve sistemde 8 gb rx 580 ekran kartı , ryzen 3 1200 işlemci ( stock fanlı ) , 8 gb 300 mhz RAM ve Gigabyte b450 m s2h anakart var . Biliyorum işlemcim ekran kartına biraz darboğaz yapıyor onun için de biraz overclock yapmak istiyorum ancak bazı arkadaşlarım bana oynayacağım oyunların sistemimde rahat çalışacağını ve overclock yapmaya gerek olmadığını söylüyor bazıları ise oc yaparken biraz zorlanacağımı ama sonucundan da gayet memnun kalacağımı söylüyor ben genellikle Apex Legends ve Fortnite oynayan biriyim ama daha çok apex oynayacağım sizce overclock y
Yok

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ryzen 3 1200 aşırı fazla ısınmıyor, stok soğutucu ile birkaç yüz MHz yükseltebilirsin.

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani overclock yapmama gerek yok peki ben bu sistemle kaç fps alabilirim bencmark testlerine baktım apex'te vram kısmını 3-4 gb yapınca 70 fps alabiliyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign abi allah razı olsun her soruma cevap veriyorsun ancak bir maruzatım daha var sence apex te kaç fps alırım medium ayarlarda bide interneti komşudan alıyorum genellikle 3-4 diş çekiyor ve hızı bu şekilde şuan zula oynarken ping genellikle 7-9-23 felan oluyor ama daha önce apex oynamadığım için bilemiyorum nasıl olur yeter mi bak bakalım bi ( arada dalgalanmalar oluyor ben internet almak istiyorum ama ailem karşı çıkıyor yükseltici alalım öyle kullan diyorlar sence yükseltici alsam akıcı oynar mıyım ? )

Ekler

• test.png
    test.png
    211.3 KB · Hit: 44

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
yani overclock yapmama gerek yok peki ben bu sistemle kaç fps alabilirim bencmark testlerine baktım apex'te vram kısmını 3-4 gb yapınca 70 fps alabiliyordu

@crazyreign abi allah razı olsun her soruma cevap veriyorsun ancak bir maruzatım daha var sence apex te kaç fps alırım medium ayarlarda bide interneti komşudan alıyorum genellikle 3-4 diş çekiyor ve hızı bu şekilde şuan zula oynarken ping genellikle 7-9-23 felan oluyor ama daha önce apex oynamadığım için bilemiyorum nasıl olur yeter mi bak bakalım bi ( arada dalgalanmalar oluyor ben internet almak istiyorum ama ailem karşı çıkıyor yükseltici alalım öyle kullan diyorlar sence yükseltici alsam akıcı oynar mıyım ? )
Hayatımda hiç Apex Legends oynamadım, kaç FPS alır, sunucuları nerededir bilemiyorum.

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@jexper67 ben de biliyorum ama arada şeytan kışkırtıyor sadece mhz ve ghz'i biraz yükselticen bide test yapıcan bitti gitti diyor

@crazyreign peki internetin değerleri iyi mi

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
@jexper67 ben de biliyorum ama arada şeytan kışkırtıyor sadece mhz ve ghz'i biraz yükselticen bide test yapıcan bitti gitti diyor

@crazyreign peki internetin değerleri iyi mi
O zaman sana kalmış. Eğer yaparım diyorsan yap.

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
abiler sistem 20 saniye önce elime ulaştı

sistemim geldi gayet sağlam teşekkürler incehesap ve mng kargo

mein

80+
o anakartla çoktan işlemciye kırbacı vurmuştum yine de seçim senin. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom