xenk2626
80+ Gold

- Reaksiyon skoru
 - 1,302

sen o zaman unut bu bütçeyi fazla hocam aile evinde 2 kişi çallışmıyorsa sen haricinde yetmiyor paraYıl sonuna doğru ancak alabileceğim.
İşe girip bir maaş basarım

sen o zaman unut bu bütçeyi fazla hocam aile evinde 2 kişi çallışmıyorsa sen haricinde yetmiyor paraYıl sonuna doğru ancak alabileceğim.
İşe girip bir maaş basarım
O işler biraz karışık hocam.sen o zaman unut bu bütçeyi fazla hocam aile evinde 2 kişi çallışmıyorsa sen haricinde yetmiyor para
etmiyorO işler biraz karışık hocam.
Fazla detaya girmeden şunu söyleyeyim
Maksimum 25k bütçem olacak. 7900gre 21k ile çok çekici duruyor.
25i de vermek istemiyorum açıkçası çünkü kullanmayacağım teknolojiye para vermek istemiyorum.
Sadece amdnin çokça adından söz ettiren yazılım sorunları devam ediyor mu etmiyor mu?
Totalde 50 55k harcayıp rezil olmak istemiyorum.
Hangi kartı kullanıyorsunuzBen 2kda hep native kullanıyorum. Fps 60'ın altına düşerse Rtx kapatıyorum. Dlss falan açınca minik bulanıklaşma oluyor. Sevmiyorum.
Ultrada dlss ile oynayağıma. Yükseğe çekerim dlss'siz daha güzel geliyor bana.
Zotac 4080 , 13700kf. Monitör 2k aldım keşke 4k alsaydım. 2kda fan çalışmıyor nerdeyseHangi kartı kullanıyorsunuz
Kafam çok karışık %5 %10 az fps alıp driver sorunu yaşamamak ve %30 az güç tüketmek var.Ben 2kda hep native kullanıyorum. Fps 60'ın altına düşerse Rtx kapatıyorum. Dlss falan açınca minik bulanıklaşma oluyor. Sevmiyorum.
Ultrada dlss ile oynayağıma. Yükseğe çekerim dlss'siz daha güzel geliyor bana.
Hocam şuan acil değil hatta yıl sonunu bulabilirBen 4070 süper alırdım şuan acilse ama şuan acil değilse 50 serisini bekle dlss 4.0 da çıkar şuan Nvidia yapay zekada çok ileriye gitti ve ilkleri yapıyor büyük ihtimal de yazılım tarafına da katkısı büyük olacak.
dostum sence 4070 supere para yeterken 5070le aynı ücrete mi çıkacakBen 4070 süper alırdım şuan acilse ama şuan acil değilse 50 serisini bekle dlss 4.0 da çıkar şuan Nvidia yapay zekada çok ileriye gitti ve ilkleri yapıyor büyük ihtimal de yazılım tarafına da katkısı büyük olacak.
Her türlü 4070 süper alırım yüzde 10 performans benim hayatımı etkilemez ama yazılım etkilerKafam çok karışık %5 %10 az fps alıp driver sorunu yaşamamak ve %30 az güç tüketmek var.
Diğer tarafta da overclokla birlikte fark %20 lere çıkıyor ama güç tüketimi de 300 310 watt ı buluyor (sadece ekran kartı tüketimi)
Ayrıca en ucuz 7900 gre sapphire pure serisiyken nvidia tarafında en ucuz model galax (marka iyiymiş fakat ileride satmak istesem satamam)
Fiyat farkı da amd lehine 3500 4000tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şuan acil değil hatta yıl sonunu bulabilir
Aldığım parçalar 7500f b650m 16 ram ve phantom spirit soğutucu
Monitör 2k olacak
Umarım 7500f yeni gelecek olan 5000 serisi kartları besleyebilir (beslememe ihtimali olursa hem yıl sonuna kadar 4000 serisi pahalanır hem de 5000 serisi pahalı olarak çıkış yapacak)
Valla ben içimde kalmasın diye gittim en pahalısını aldım. 4090 alcaktım. 10k fazla vermemek için almadım. Şuanki aklım olsa. Bu kadar para vermezdim. Oyun keyfimde kalmadıKafam çok karışık %5 %10 az fps alıp driver sorunu yaşamamak ve %30 az güç tüketmek var.
Diğer tarafta da overclokla birlikte fark %20 lere çıkıyor ama güç tüketimi de 300 310 watt ı buluyor (sadece ekran kartı tüketimi)
Ayrıca en ucuz 7900 gre sapphire pure serisiyken nvidia tarafında en ucuz model galax (marka iyiymiş fakat ileride satmak istesem satamam)
Fiyat farkı da amd lehine 3500 4000tl