Neler Yeni

İşlemci pin yamulması

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Arkadaşlar belki hatırlayanınız vardır işlemci pinlerim yamulmuştu geçenlerde başlık açmıştım, sağolun birçok arkadaş teselli etmişti bikaç arkadaşta çöp demişti. İşlemcimi bugün bilgisayarcı bi abime yaptırdım şuan çalışıyor hiçbi problemi de yok bu mutlu haberimi sizinle paylaşmak istedim 😄. Umarım olmaz ama olursa başka arkadaşlara da belki bi umut olurum. Ne vatan ne amd yapamayacağını söyledi sanırım bikaç pin için uğraşmak istemediler ama güvenilir bi bilgisayarcı bulursanız çözülebilecek bi sorun öyle korktuğum gibi bişey değilmiş... Tekrar hepinize teşekkür ederim 🙏

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar belki hatırlayanınız vardır işlemci pinlerim yamulmuştu geçenlerde başlık açmıştım, sağolun birçok arkadaş teselli etmişti bikaç arkadaşta çöp demişti. İşlemcimi bugün bilgisayarcı bi abime yaptırdım şuan çalışıyor hiçbi problemi de yok bu mutlu haberimi sizinle paylaşmak istedim 😄. Umarım olmaz ama olursa başka arkadaşlara da belki bi umut olurum. Ne vatan ne AMD yapamayacağını söyledi sanırım bikaç pin için uğraşmak istemediler ama güvenilir bi bilgisayarcı bulursanız çözülebilecek bi sorun öyle korktuğum gibi bişey değilmiş... Tekrar hepinize teşekkür ederim 🙏

Böyle Baba Yiğit PC ciler kaldımı ? benim gördüklerim genelde kazıklamaya meyillide :).

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Vay be çok zor iş aslında deneyimli ve yetenkli bir pcci gerek ltt nin pin düzeltme videosunu izlediyseniz o kadar da rahat olmadığını anlarsınız.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolsun saatlerce uğraştı ama yaptı yaklaşık 10 küsür eğilmişi bitanesi U olmuştu hatta çok şükür bunu da atlattık.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Böyle Baba Yiğit PC ciler kaldımı ? benim gördüklerim genelde kazıklamaya meyillide :).
Yiğenim bak i7 2.nesil nesil bir şey ifade etmiyor bak i7 ve gtx1050ti.Amd çöp en iyisi intel ve nvidia.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap