Arkadaşlar malumhem havalar sıcak hem de kasa hava akışı çok sağlam değil ondan dolayı bana 500tl veya altında bir soğutucu önerebilir misiniz kasam Aerocool quartz revo şu kadar daha koy şunu al demeyin son bütçem
T6 UltraArkadaşlar malumhem havalar sıcak hem de kasa hava akışı çok sağlam değil ondan dolayı bana 500tl veya altında bir soğutucu önerebilir misiniz kasam Aerocool quartz revo şu kadar daha koy şunu al demeyin son bütçem
Arkadaşlar malumhem havalar sıcak hem de kasa hava akışı çok sağlam değil ondan dolayı bana 500tl veya altında bir soğutucu önerebilir misiniz kasam Aerocool quartz revo şu kadar daha koy şunu al demeyin son bütçem
500 lira bütçede T6 Ultra mı alsın adam? 200 liralık soğutucu öneriyorsun. Adamın bütçesi 500 lira.T6 Ultra
https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-duo-kirmizi-cpu-sogutucu-pm-HB00000LJQZ6 stokta kalmadı gelince veya baska siteden bulursan alArkadaşlar malumhem havalar sıcak hem de kasa hava akışı çok sağlam değil ondan dolayı bana 500tl veya altında bir soğutucu önerebilir misiniz kasam Aerocool quartz revo şu kadar daha koy şunu al demeyin son bütçem