Phantom Spirit Varken Almam Şahsen .Segotep fz6 pro 2x120 kule tipi nasıldır iyi mi sizce
Çok iyi duruyor ısı yayma kapasitesi vs baya iyiymişSegotep fz6 pro 2x120 kule tipi nasıldır iyi mi sizce
E ben incehesaptan pc alcam özelleştirmelerde o var beyaz olarak. Kötüyse eklemiyimÇok iyi duruyor ısı yayma kapasitesi vs baya iyiymiş
Kanat genişliği + fanların yüksek cfm'i daha iyi soğutmasını sağlıyor olabilirPhantom Spirit Varken Almam Şahsen .
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Phantom spirit den 2, 3 derece daha soğuk çalışabilir teknik özelliklerine göre testleri izlemek gerek ilk defa duyduğum bi ürün. Ama benzer görünüyorlar sadece kanatçık farkı + cfm miktarı daha yüksek kanatçıklar geniş olunca daha iyi soğuyor bakırlar.E ben incehesaptan pc alcam özelleştirmelerde o var beyaz olarak. Kötüyse eklemiyim
Phantom Nikel Kaplamalı Bakır Boru Kullanıyor Ve 7 Adet Bakır Borusu Mevcut Fan Olarakta Thermalright Daha İyidir Bence .Kanat genişliği + fanların yüksek cfm'i daha iyi soğutmasını sağlıyor olabilir
Phantom spirit den 2, 3 derece daha soğuk çalışabilir teknik özelliklerine göre testleri izlemek gerek ilk defa duyduğum bi ürün. Ama benzer görünüyorlar sadece kanatçık farkı + cfm miktarı daha yüksek kanatçıklar geniş olunca daha iyi soğuyor bakırlar.
Tek + bakır boru değildir bu soğutucularda radyatör sistemi + fanlar da soğutucu kalitesini belirleyen etmenlerdir. Noctua mesela 4 bakırlı noctua senin o attığın sistemden iyi olabilir. O soğutucu da nikel kaplıymış arkadaştan görüp merak edip inceledim. Nikel kaplama sadece sıvı metal kullanacaksan işe yarar ki sıvı metal ben olsam kullanırdımPhantom Nikel Kaplamalı Bakır Boru Kullanıyor Ve 7 Adet Bakır Borusu Mevcut Fan Olarakta Thermalright Daha İyidir Bence .
Sıvı Risk TaşıyorTek + bakır boru değildir bu soğutucularda radyatör sistemi + fanlar da soğutucu kalitesini belirleyen etmenlerdir. Noctua mesela 4 bakırlı noctua senin o attığın sistemden iyi olabilir. O soğutucu da nikel kaplıymış arkadaştan görüp merak edip inceledim. Nikel kaplama sadece sıvı metal kullanacaksan işe yarar ki sıvı metal ben olsam kullanırdım![]()
Düzgün şekilde uygularsan bir şey olmaz. + Kasalar camlı zaten bakabilirsin hergün. Bilmeyen kişi zaten yapmasın ben yapıyorum laptobuma meselaSıvı Risk Taşıyor![]()
![]()
Uzay Montaj İle Kullanmak İyi Olur En Ufak Çıtırdıda MüdahaleDüzgün şekilde uygularsan bir şey olmaz. + Kasalar camlı zaten bakabilirsin hergün. Bilmeyen kişi zaten yapmasın ben yapıyorum laptobuma mesela![]()
O kadar akışkan bir madde değil hocam bazıları yaymayı düzgün yapmıyor işlemcinin veya ekran kartının üstünde top top kalıyor top top kalanlar bir risk. Dümdüz termal macun gibi yaymak lazım onu, ölçüyü de normal macun ölçeğinden çok çok çok az uygulamak lazım. Küçük bi mercimek tanesi bütün işlemciyi kaplayabilir. En iyi sıvı metal de nikel kaplı borulara uygulanır bakırı bile yiyor namussuz 10 15 sene sonra bakır metalden temizlesen bile aynı performansı vermiyor uzun soluklu kullanacaksan nikel kaplı en iyisi.Uzay Montaj İle Kullanmak İyi Olur En Ufak Çıtırdıda Müdahale![]()
fiyat sorun değilse ömürlük kafan rahat etsinAlırsam sivi soğutma alacağım 120 veya 140mm destekliyor kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Undervolt hiç yapmadım sakıncalı mi ?