Neler Yeni

İşlemci Sıcaklığı Boşta 80 Derece

ihsanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
İhsan
Selamlar, sistemimde dün gece sorun olmamasına rağmen bu sabah açtığımda kendini boştayken 80 dereceye sabitlediğini gördüm, eğer pc açılırken biosa girersem bir problem yok ancak pcyi açarsam 80 derecede sabit kalır işlemci. Sıvı soğutucu kullanıyorum ve bu problem dün gece yoktu, çözüm öneriniz nedir?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-06 091726.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-06 091726.png
    20.5 KB · Hit: 62
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Selamlar, sistemimde dün gece sorun olmamasına rağmen bu sabah açtığımda kendini boştayken 80 dereceye sabitlediğini gördüm, eğer pc açılırken biosa girersem bir problem yok ancak pcyi açarsam 80 derecede sabit kalır işlemci. Sıvı soğutucu kullanıyorum ve bu problem dün gece yoktu, çözüm öneriniz nedir?
Knk işlemciye temas ediyor mu sıvı soğutucu veya termal macun sürülmüş mü , sıvı soğutucunun etiketini sokulmuş mü ve sistemi tam yazarmisin

ihsanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
İhsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk işlemciye temas ediyor mu sıvı soğutucu veya termal macun sürülmüş mü , sıvı soğutucunun etiketini sokulmuş mü ve sistemi tam yazarmisin
Kusura bakmayın yeni görüyorum, bizzat ben söktüm etiketi, bloğada macunu ben sürdüm ama tekrar bir kontrol edeceğim.

Top Bottom