İşlemci sıcaklığı ile ilgili

GlaypHH

80+
Reaksiyon skoru
76
Arkadaşlar ETS 2 de işlemcim 70 derece oluyor hatta geçiyor en ultra ayarlarda oynuyorum ama çözünürlük 1920x1080 değil bir tık daha düşük monitör yüzünden sizce bu sıcaklık normal midir stok fan kullanıyorum bu arada

işlemci ne model

ooo knk o işlemciye stok fan kullanmak normal değil zaten oyun oynuyosan eğer :D en azından düşük bütçeli bi hava soğutma alabilirsin normal o işlemci için 70 derece, hiç kullananı dinlemedim ama bence 70 de az :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ooo knk o işlemciye stok fan kullanmak normal değil zaten oyun oynuyosan eğer :D en azından düşük bütçeli bi hava soğutma alabilirsin normal o işlemci için 70 derece, hiç kullananı dinlemedim ama bence 70 de az :D
daha fazla olmasını beklerdim, 70 derecen hiçbişey olmaz bu arada işlemci için onu da söylim ekran kartı 70 oluyosa sıkıntı

Arkadaşlar ETS 2 de işlemcim 70 derece oluyor hatta geçiyor en ultra ayarlarda oynuyorum ama çözünürlük 1920x1080 değil bir tık daha düşük monitör yüzünden sizce bu sıcaklık normal midir stok fan kullanıyorum bu arada
Stok fan için çok yüksek değil. Kasa modelin ne?

Stok fan için çok yüksek değil. Kasa modelin ne?
Corsair spec delta rgb

daha fazla olmasını beklerdim, 70 derecen hiçbişey olmaz bu arada işlemci için onu da söylim ekran kartı 70 oluyosa sıkıntı
Varmı soğutucu öneriniz acaba ? Kasa spec delta

Corsair spec delta rgb

Varmı soğutucu öneriniz acaba ? Kasa spec delta
valla ben soğutucu önerisi yapamam ona ilgili bi arkadaş yardımcı olsun size

Sıvı veya hava soğutucu öneriniz varmı acaba ucuz ama sağlam
tabii ki şu ikisi 60 derecelere düşürür işlemci odaklı oyunlarda. ETS 2 de daha da düşer.

Veya

Normal.

O kasa ve stok fana göre normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri