Yardım işlemci sıcaklığı nasıl

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
467
merhaba arkadaşlar elimde ryzen 5 3600 işlemci var ve kasamın soğutması pek iyi olmasada oyunlarda (valorant , rocket league) 65 derecelerde sizce bu değerler fazlamı (amd nin stok fanının ve kendi termal macununu kullanıyorum)

85 dereceyi geçerse sorun olur, 70 derece baya iyi sıcaklık
peki sence sorduğum kişilerin 70 e sıcak demesinin nedeni nedir yada oyunlarda fazla yüke binmemesine rağman bukadar ısınmasından dolayı fan değişmelimiyim (ice tower fanlar falan)

peki sence sorduğum kişilerin 70 e sıcak demesinin nedeni nedir yada oyunlarda fazla yüke binmemesine rağman bukadar ısınmasından dolayı fan değişmelimiyim (ice tower fanlar falan)
çok iyi sıçaklık çok rahatsızsanız snowman t6 ultra alın ama gerek bile yok 80 altı iyidir

merhaba arkadaşlar elimde ryzen 5 3600 işlemci var ve kasamın soğutması pek iyi olmasada oyunlarda (valorant , rocket league) 65 derecelerde sizce bu değerler fazlamı (amd nin stok fanının ve kendi termal macununu kullanıyorum)
gerçekten çok iyi, aynı değerleri ryzen 5 5600xte 240mmlik sıvı soğutmada görüyorum.

Plat gold olduğunu hangi testle anlayacağız
https://forum.donanimarsivi.com/kon...rmansini-oegrenin.207632/page-21#post-3045344 burdan öğrenebilirsin işlemci anakart ne ?
Post automatically merged:

birdaha çevrendekilere bir şey sormanı önermem

https://forum.donanimarsivi.com/kon...rmansini-oegrenin.207632/page-21#post-3045344 burdan öğrenebilirsin işlemci anakart ne ?

birdaha çevrendekilere bir şey sormanı önermem
tamamdır reis eyvallah bi an 70 c leri görünce kormuştum çevremde işlemciyi eriticeksin deyince forum halkına bi soralım dedim çok rahatladım sağolasın

gerçekten çok iyi, aynı değerleri ryzen 5 5600xte 240mmlik sıvı soğutmada görüyorum.
benim korkmamın sebebi hem elimde güzel hava akışı olan bir kasa yok (eski metal internet kafe kasası kullanıyorum) hemde 3600 için stok fanı kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar yeteri kadar soğutamadığından ama çok rahatladım sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri