Bostayken 75 derece cok fazla .Soru yukarda. 60-65 derece arası arada 75 dereceye çıkıyor boştayken. stok fan ile(işlemci q9500) Sizce normal mi yoksa soğutucu almalı mıyım?
Bir ay ya oldu ya olmadıÇok. O zaman bu halde sen oyunlarda 90'ı bile görüyorsundur. Termal macun çok eskiden kalma mı?
Bu işlemciye sıvı soğutma alacağıma ddr4 sistem toplarımBoşta 65 derece bile fazla bence.
Benim şu an 40 derece mesela.
Çözüm olarak ise termal macun yenilemek ve sıvı soğutucu almak doğru olur.
Onuda sen düşün Minimum oyunda 100 derece olabilir.Bostayken 75 derece cok fazla .
Oyunlarda kac derece
Çok fazla, normal değil. Hangi soğutucuyu kullanıyorsun?Soru yukarda. 60-65 derece arası arada 75 dereceye çıkıyor boştayken. stok fan ile(işlemci q9500) Sizce normal mi yoksa soğutucu almalı mıyım?
Stok fanOnuda sen düşün Minimum oyunda 100 derece olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fazla, normal değil. Hangi soğutucuyu kullanıyorsun?
Benim eski sistemimdede Q9400 vardı o bile boşta 35 dereceydi.
Benim eski sistemdede stok soğutucu vardı, kasada sorun var muhtemelen.Stok fan
aşırı fazla boştaykenSoru yukarda. 60-65 derece arası arada 75 dereceye çıkıyor boştayken. stok fan ile(işlemci q9500) Sizce normal mi yoksa soğutucu almalı mıyım?
Sıvı soğutmamı dalgamı geçiyorsun sıvı soğutma alacağına işlemci anakart ram i satıp DDR 4 e geçiş yapar daha iyiBoşta 65 derece bile fazla bence.
Benim şu an 40 derece mesela.
Çözüm olarak ise termal macun yenilemek ve sıvı soğutucu almak doğru olur.
işlemciyi görmemişim kalleşimSıvı soğutmamı dalgamı geçiyorsun sıvı soğutma alacağına işlemci anakart ram i satıp DDR 4 e geçiş yapar daha iyi
İşlemciyi hiç görmedim k.bakmaBir ay ya oldu ya olmadı
Bu işlemciye sıvı soğutma alacağıma ddr4 sistem toplarım
Hmm q9500 bosta o sicakliga cikiyosa termal macun sorunludur sogutma iyi takilmamisdirSoru yukarda. 60-65 derece arası arada 75 dereceye çıkıyor boştayken. stok fan ile(işlemci q9500) Sizce normal mi yoksa soğutucu almalı mıyım?