Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Google baktım kanka garanti eğer bişey olursa karşılamazmışHa? Nerden duydun bunu... Yakan birisi mi söyledi.
Google baktım kanka garanti eğer bişey olursa karşılamazmışHa? Nerden duydun bunu... Yakan birisi mi söyledi.
Hayır saçma olan bu neden garanti dışı bıraksın oradaki olay işlemciye zarar gelirsedir.Adamlar işlemcinin voltajı ile oynanadıgını nerden bilecek .
EvetKasa MB311L mi?
Yok Fabrika cıkıslı işlemcinin voltajı bile sabit değilki :dHayır saçma olan bu neden garanti dışı bıraksın oradaki olay işlemciye zarar gelirsedir.
Yok Fabrika cıkıslı işlemcinin voltajı bile sabit değilki :dHayır saçma olan bu neden garanti dışı bıraksın oradaki olay işlemciye zarar gelirsedir.
Wallpaper'ın linkini istemiştim ama .Bundan onceki ryzen sistemde konun ilk sayfasındaki resimlerdeki sistem ryzen di suanki intel suan kullandıgım nh d15 chromax
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen benden tam oalrak ne istedin sole yapam :d walla gene anlamadım
elime bi yerden r3 3100 geçse yakana kadar oc lucamda :d sussun şu yeterki
Bios ?Adamlar işlemcinin voltajı ile oynanadıgını nerden bilecek .
Kandese sorAdamlar işlemcinin voltajı ile oynanadıgını nerden bilecek .
@kandes22 voltajla oynamak garanti dışı bırakır mı dedin insanlara, niye kandırıyorsun insanları.Bios ?
Kandese sor
Neyse sorun değil ben bulurum elbet google dan yine de sağ ol.Öle desene onu değiştim hacım suanda bu var
hacı hepsi 2k ya foruam atamıyorum linklerini kaybettim.