oneymiş kız link at
Akşam denerim D:Download MAXON Cinebench R23
Download Cinebench Release 23. Cinebench is now based on the latest Release 23 code using updated compilers, and has a minimum runtime activated by default (previously hidden in preferences). Cinebench is a real-world cross-platform test suite that evaluates your computer's hardware capabilities.www.guru3d.com
aga 10dk bitmesinimi beklicez bunda :SAkşam denerim D:
Teşekkür ederim.
Bios ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kandese sor
Ben r5 kullanırken test amaclı ,1.375 ile 4.65 goruyordum sıcaklık 70 geçmeden 1.01v ilede 4.2 gunluk calıstırırdım.Alıntıyı görüntüle
4.5 Ghz çalıştırıyorum ve senden daha yüksek bir voltaj veriyorum ve bilgisayar 4 saatir acık sıcaklık ve sicaklik degerlerim
Aslında sogutman var ise ryzen işlemcilere outo bırakmak daha saglıklı ani ısı dalgalanmalarını kafaya takma bence hatta msi afterbourner ile riva tunerstatick sil gitsin steam arayüzünden fps sayascını ac yeter kafa karıstırır durmadan.Konuyu hortlatabilir miyim?
R5 3600x işlemcim var, anakartım ASUS B550-F Gaming
Biostan herhangi bi ayar değişmedim, işlemci stock ayarlarda. Soğutma olarak sıvı soğutma (Xigmatek Aurora 240) mevcut ama ısı değerlerinden hiç memnun değilim, boşta 45-50 dereceleri görüyor. %100 kullanım da en fazla 70 dereceyi gördü. Ama bu voltaj dalgalanmalarından dolayı dediğim gibi boşta 45-50 dereceleri görmesi canımı sıkıyor. Ryzen Master programından elimle voltaj ve Ghz ayarı yapıp, biostan ellemek istiyorum fakat tecrübeli değilim. Ayrıca bios da cpb kapatmak için biraz gezindim fakat bulamadım
aynı soru benim kafamdada varSistem buzdolabında mı çalışıyor?
Konuna yeni denk geldim r5 3600 yeni slikon mu ? 4.4 1.200v benzer değerler elde etmişiz.çok ugrastık bu degerler için çok