Neler Yeni

İşlemci Sıcaklığına göre Fan Öneri

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Devecioğlu
Herkese selamlar aşağıya oyun oynarken bilgisayarın cpu ve gpu sıcaklıklarını bırakıyorum. 80 üstü derecelere çıkıyor işlemci, antalyada yaşıyorum yaz ayları geldiğinde daha da yanacak işlemci şimdiden kule tipi veya sıvı soğutu almayı düşünüyorum. Bu sıcaklık değerlerine göre önereceğiniz soğutucuları bekliyorum.
Kasa: RAMPAGE TRAPPER MidT ATX GAMING
Anakart: Asus Prime B660M-K D4
İşlemci: Intel Core i5 12400F
Ekran Kartı: Nvidia GTX 1070

1740305708599.png

1740305676570.png

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Barkın
Hocam kesinlikle thermalright peerless assassins veya phantom spirit tavsiye ederim. i5 13400f ile peerless assassins kullanıyoru boşta 30 derece oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor.

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Devecioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de thermalright düşünüyordum. insanlar dark falan önermiş ancak almışken en iyi nasıl olacaksa onu almak istiyorum. 1500-2000tl seviyelerine çıkmışken bunun yerine uygun bi sıvı soğutucuda alabilirim üstüne biraz koyarak. ortalama bir 240mm sıvı soğutucu ile hava soğutuculardan daha işlevsel mi olacaktır acaba ?

forza11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl
Bunu bu fiyata kaçırma hocam. almadan önce iyzico kayıt olup oradan ödersen de 300 lira geri ödemesi var.

360'lık radyatörlere taş çıkarır, kasanızla uyumluysa alın derim.

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Devecioğlu
360'lık radyatörlere taş çıkarır, kasanızla uyumluysa alın derim.
Bunu bu fiyata kaçırma hocam. almadan önce iyzico kayıt olup oradan ödersen de 300 lira geri ödemesi var.

bu 2 ürün arasında kaldım ancak farkları nedir anlamadım bakır boru mu sadece

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mehmet Ali ARICAN

bu 2 ürün arasında kaldım ancak farkları nedir anlamadım bakır boru mu sadece
Phantom spirit daha iyi hocam hem argb hemde 1 fazla bakır boru var.
Bu fiyata harika ürün stok kalırsa yazın bende alacağım.Şimdilik yeni Assasin spirit aldığım için acele etmiyorum.

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Devecioğlu
Phantom spirit daha iyi hocam hem argb hemde 1 fazla bakır boru var.
Bu fiyata harika ürün stok kalırsa yazın bende alacağım.Şimdilik yeni Assasin spirit aldığım için acele etmiyorum.
Cevaplar için çok teşekkür ederim son bi sorum olacak.
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-le500-marrs-le500-sivi-sogutma-fiyati,2050740273.html?_gl=1*1ef1rvs*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQiAq-u9BhCjARIsANLj-s2xSlt6f8S4TOP8PfMGJiTbAhZ2jIXxMjoPJLTR9WCX1iodxFGxO9oaAmYfEALw_wcB

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-le520-argb-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html?_gl=1*1ef1rvs*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQiAq-u9BhCjARIsANLj-s2xSlt6f8S4TOP8PfMGJiTbAhZ2jIXxMjoPJLTR9WCX1iodxFGxO9oaAmYfEALw_wcB

bu 2 ürünü buldum uygun fiyatlı olarak ancak iyi midir bilmiyorum. amacım hangisi daha iyi soğutacaksa onu almak açıkcası 300-500tl çok önemli değil. eğer sıvı soğutma her şartta hava soğutmadan daha iyiyse onu alabilirim

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Barkın
ben de thermalright düşünüyordum. insanlar dark falan önermiş ancak almışken en iyi nasıl olacaksa onu almak istiyorum. 1500-2000tl seviyelerine çıkmışken bunun yerine uygun bi sıvı soğutucuda alabilirim üstüne biraz koyarak. ortalama bir 240mm sıvı soğutucu ile hava soğutuculardan daha işlevsel mi olacaktır acaba ?
240mm'lik sıvı soğutuculardan daha iyidir phantom spirit ve peerless assassins hocam. İkisinden birini tercih edebilirsiniz.
Dediğim gibi kendim kullanıyorum peerless assassins gayet memnunum. Ama phantom spirit bir tık daha iyidir.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yunus Emre Uzun
tabi ki hocam iş bütçede biter ama dark ı şahsen kendim kullanıyorum fiyatına göre memnunum ddr5 bir sistem toplarsam ileride x3d li ona göre soğutucu alırım

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Devecioğlu
Phantom spirit alacağım kasaya muhtemelen sığacaktır diye düşünüyorum. RAMPAGE TRAPPER MidT ATX GAMING kullanıyorum bilgisi olan var mı acaba eğer sığmazsa gaminggen iade sorunu yaratır mı ilk kez alışveriş yapacağım burdan

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Barkın
Phantom spirit alacağım kasaya muhtemelen sığacaktır diye düşünüyorum. RAMPAGE TRAPPER MidT ATX GAMING kullanıyorum bilgisi olan var mı acaba eğer sığmazsa gaminggen iade sorunu yaratır mı ilk kez alışveriş yapacağım burdan
Hocam kasanız destekliyor olarak gördüm. Gaming genden çok alışveriş yaptım hızlı ve güvenilir. İade yapmadim hiç ama sorun çıkacağını düşünmüyorum. Hayırlı olsun şimdiden.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam o iki sıvı soğutucu gerçekten fiyat performans “sıvı”soğutucu.Estetik açıdan tercih edilebilir ama daha iyi bi soğutma istiyorsanız phantom spirit hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,001
Üyeler
168,550
Son üye
EgoistBey
Top Bottom