Neler Yeni

İşlemci Sıcaklığına göre Fan Öneri

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Devecioğlu
Hocam kasanız destekliyor olarak gördüm. Gaming genden çok alışveriş yaptım hızlı ve güvenilir. İade yapmadim hiç ama sorun çıkacağını düşünmüyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
Hocam o iki sıvı soğutucu gerçekten fiyat performans “sıvı”soğutucu.Estetik açıdan tercih edilebilir ama daha iyi bi soğutma istiyorsanız phantom spirit hocam.
Cevaplar için herkese teşekkürler phantom spirit alacağım

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Devecioğlu
arkadaşlar sipariş verdim ancak bir şey farkettim sonradan kasamda ARGB girişi yok sadece RGB var. aldığım soğutucu ARGB bunu kasaya bağlayabilecek miyim iptal mi etmem gerekli siparişi yoksa dönüştürücü gibi bişeyle kullanabilir miyim bilen var mı acaba

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
arkadaşlar sipariş verdim ancak bir şey farkettim sonradan kasamda ARGB girişi yok sadece RGB var. aldığım soğutucu ARGB bunu kasaya bağlayabilecek miyim iptal mi etmem gerekli siparişi yoksa dönüştürücü gibi bişeyle kullanabilir miyim bilen var mı acaba
Benim de anakartta yokmuş ama bilgisayarcım bir şeyler yaptı başka bir yere taktı oldu ne olduğunu hatırlamıyorum maalesef.

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Devecioğlu
Benim de anakartta yokmuş ama bilgisayarcım bir şeyler yaptı başka bir yere taktı oldu ne olduğunu hatırlamıyorum maalesef.
PSU veya kasaya bağlanıyormuş ona göre çıkışı varsa yoksa dönüştürü almak gerekicek sanırım bilen bi arkadaş görür umarım birazdan

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
PSU veya kasaya bağlanıyormuş ona göre çıkışı varsa yoksa dönüştürü almak gerekicek sanırım bilen bi arkadaş görür umarım birazdan
Dönüştürücüye gerek kalacağını zannetmiyorum. Bilgisayarcıya taktıracaksınız o halledebilir ben öyle yaptım hocam.

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Devecioğlu
Dönüştürücüye gerek kalacağını zannetmiyorum. Bilgisayarcıya taktıracaksınız o halledebilir ben öyle yaptım hocam.

muhtemelen ya senin bilgisayarcıda buna benzer bi kablo vardı taktı veya soğutucudan çıktı. PSUdan güç alıyor anakarta gerek kalmıyor bu çözüyor anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu sipariş versem sorun çözülüyor mu net bilgisi olan çıkar mı acaba

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın

muhtemelen ya senin bilgisayarcıda buna benzer bi kablo vardı taktı veya soğutucudan çıktı. PSUdan güç alıyor anakarta gerek kalmıyor bu çözüyor anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu sipariş versem sorun çözülüyor mu net bilgisi olan çıkar mı acaba
Yok hocam hiçbir dönüştürücü kullanmadı. Başka yere taktı çalıştı.

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Devecioğlu
Yok hocam hiçbir dönüştürücü kullanmadı. Başka yere taktı çalıştı.

hocam çözdüm dk 10:00dan itibaren izleyebilir misin tam orda kablo bağlantısını yapıyor senin de böyle yaptı sanırım bilgisayarcı. argb olmasına gerek olmuyor illa kutudan bi kablo çıkıyor cpu fan yazan yere bağlayıp anakartta kullanabiliyosun sadece renkler kontrol edilemiyor argb anakart girişi olmayınca. sen sanırım renk ayarlayamıyosun dimi kumanda vs veya program ile

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın

hocam çözdüm dk 10:00dan itibaren izleyebilir misin tam orda kablo bağlantısını yapıyor senin de böyle yaptı sanırım bilgisayarcı. argb olmasına gerek olmuyor illa kutudan bi kablo çıkıyor cpu fan yazan yere bağlayıp anakartta kullanabiliyosun sadece renkler kontrol edilemiyor argb anakart girişi olmayınca. sen sanırım renk ayarlayamıyosun dimi kumanda vs veya program ile
Aynen hocam doğrudur. Zaten renk ayarlamaya ihtiyaç duymuyorum. Kasam rgb, düğmesi var oraya bastıkça kasayla birlikte aynı renklere geçis sağlıyor. Ekrstra değiştirmiyorum zaten sabit kullanıyorum.

thecamel7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Devecioğlu
Aynen hocam doğrudur. Zaten renk ayarlamaya ihtiyaç duymuyorum. Kasam rgb, düğmesi var oraya bastıkça kasayla birlikte aynı renklere geçis sağlıyor. Ekrstra değiştirmiyorum zaten sabit kullanıyorum.
çok çok teşekkürler valla iptal edecektim nerdeyse panikle kargoya verilmeden iade edilsin bari diye gerek kalmadı o zaman benim içinde renk değişmesi önemli değil zaten sorunsuz çalışsın yeterli

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
çok çok teşekkürler valla iptal edecektim nerdeyse panikle kargoya verilmeden iade edilsin bari diye gerek kalmadı o zaman benim içinde renk değişmesi önemli değil zaten sorunsuz çalışsın yeterli
Çalışır hocam merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,927
Üyeler
172,751
Son üye
aliaydo43
Top Bottom