samet4747 80+ Platinum Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 10,336 22 Ağustos 2020 #14 aykuttanriverdi yazmış: Oradan nasıl yapabiliyorum Ryzen Master kullanıyorum genelde bir kaynak var mı okuyup izleyec Varsa bir link izlemem için paylaşabilir misiniz? Devamı için tıklayın... benim videom takılıdğın bir yer olursa sorarsın voltaj ayarını anlattım
aykuttanriverdi yazmış: Oradan nasıl yapabiliyorum Ryzen Master kullanıyorum genelde bir kaynak var mı okuyup izleyec Varsa bir link izlemem için paylaşabilir misiniz? Devamı için tıklayın... benim videom takılıdğın bir yer olursa sorarsın voltaj ayarını anlattım
FaWoRi 80+ Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 145 Dahası Reaksiyon skoru 59 Yaş 34 İsim Aykut Tanrıverdi 22 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 samet4747 yazmış: benim videom takılıdğın bir yer olursa sorarsın voltaj ayarını anlattım Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
samet4747 yazmış: benim videom takılıdğın bir yer olursa sorarsın voltaj ayarını anlattım Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam teşekkür ederim.