Çözüldü✓ İşlemci sıcalığım idealmi?

Newoid

80+
Reaksiyon skoru
96
Öncelile Selamın Aleyküm işlemci olarak R5 5600 kullanıyorum soğutucu olara ise İd-Cooling SE-224XTS Argb Modelini kullanıyorum şuan işlemcimi auto overclock modunda kullanıyorum alttaki ayarlarda 30 dk test yaptığımda ortalama 56 derece en yüksekte 63 derece gördüm sizce sıcalık idealmi iyi mi??
occt.PNG

Öncelile Selamın Aleyküm işlemci olarak R5 5600 kullanıyorum soğutucu olara ise İd-Cooling SE-224XTS Argb Modelini kullanıyorum şuan işlemcimi auto overclock modunda kullanıyorum alttaki ayarlarda 30 dk test yaptığımda ortalama 56 derece en yüksekte 63 derece gördüm sizce sıcalık idealmi iyi mi??Alıntıyı görüntüle
hocam soğutucuyu büyük ihtimal forumdan bakarak almışsınız sorunuza yanıt olarak maşallah denebilir

Öncelile Selamın Aleyküm işlemci olarak R5 5600 kullanıyorum soğutucu olara ise İd-Cooling SE-224XTS Argb Modelini kullanıyorum şuan işlemcimi auto overclock modunda kullanıyorum alttaki ayarlarda 30 dk test yaptığımda ortalama 56 derece en yüksekte 63 derece gördüm sizce sıcalık idealmi iyi mi??Alıntıyı görüntüle
Testin sonucu da paylaşsaydınız keşke bu sayede soğutucuyu alacak insanlara fikir vermiş olurdunuz.

Çiçek gibi değerler :)

Geri