Halildinho
80+
Dahası
Bu biraz kasaya da bağlı tabi ama oyunda 70i geçmedim ben R5 5600 ve M200 ile. Stres testinde de 79 derecedeydi.Sıcaklık normal bu soğutucu için. Soğutucu plakası küçük olduğu için işlemciyi kapatmıyor muhtemelen.
Undervolt yap, sonra farkı hissetMerhaba bilgisayarımı topladım çok sağlıklı çalışıyor gibi ama işlemcim ryzen 5 5600 Soğutucum ise snowman m200 arada bi boşluk var. Test için valorant gireyim dedim işlemci oyunu diye 75 derecelere çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Kapatmaması bir sorun teşkil eder mi acabaYaz ayındayız. Odasında klima yoksa ve kasası kaliteli değilse 75 derece oyunda böyle bir soğutucu için normal. Valorant işlemciye yüklenen bir oyun. Montajda muhtemelen bir sorun yok yani soğutucu blok küçük olduğundan işlemciyi tam kapatamıyor olabilir.
Montajla bir sorun olacağını zannetmiyorum çünkü zaten kücük geliyordu blok biraz sıcaklığı görünce biraz garipsedimSoğutucu blok işlemcinin üzerine tam oturmalı açık ve boşluk kalmamalı bir şeyleri yanlış yapmış olabilir misin?
Önceki işlemcim bu kadar sıcak çalışmıyordu kasası bundan daha kötüydü kasa anakart işlemci değiştirdim o yüzden bi garipsedimBu biraz kasaya da bağlı tabi ama oyunda 70i geçmedim ben R5 5600 ve M200 ile. Stres testinde de 79 derecedeydi.
Yine de 75 derece pek anormal değil.
Sıcaklıktan kapanmadığı sürece bir sorun teşkil etmez ama keşke soğutucu almadan önce sorsaymışsın da daha düzgün bir şey alsaymışsın.Kapatmaması bir sorun teşkil eder mi acaba
R5 5600 önceki nesillerden çok daha fazla güç çekiyor ama, daha çok ısınır yani normaldir.Kapatmaması bir sorun teşkil eder mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Montajla bir sorun olacağını zannetmiyorum çünkü zaten kücük geliyordu blok biraz sıcaklığı görünce biraz garipsedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki işlemcim bu kadar sıcak çalışmıyordu kasası bundan daha kötüydü kasa anakart işlemci değiştirdim o yüzden bi garipsedim
Bi soğutucu almadım önceden kalma soğutucumdu. Bu sıcaklıkları görünce alma isteği gelmedi değil örenebileceğiniz güzel bir soğutucu hayır demem ama kasam biraz küçükSıcaklıktan kapanmadığı sürece bir sorun teşkil etmez ama keşke soğutucu almadan önce sorsaymışsın da daha düzgün bir şey alsaymışsın.
Kasam biraz küçük demek yerine kasa modelini yaz.Bi soğutucu almadım önceden kalma soğutucumdu. Bu sıcaklıkları görünce alma isteği gelmedi değil örenebileceğiniz güzel bir soğutucu hayır demem ama kasam biraz küçük
Blueforce UltimateKasam biraz küçük demek yerine kasa modelini yaz.
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB White 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB White 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
İşlemci yeni olduğu için yüklensin diye valorant testi yapayım dedim. Sıcaklık değerlerini görünce baya bi şaşırdım. Normal diyerek içime su serptiniz teşekkürler.Hocam bendede vardı LGA 775 sokette tam kaplamıyordu. İşlemciyi azıcık yandan bakıldığında görüyordum işlemciyi. O işlemci ısınan bir işlemci birde valorant gibi işlemciye yüklenen bir oyun oynuyorsun. Normal değerler. Ama kesinlikle ileride yeni bir işlemci soğutucu al.