Neler Yeni

işlemci soğutucum hep aynı rpm de çalışıyo

T.P.G.

80+ Titanium
Bak sen bizi inkar ediyosun biz seni daha uzar gider bu olay bi de şu arkadaşlarını uzak tut bizden. Kölen gibi olayı bilmeden koruyorlar seni.
ben şu an dc sunusunda yokum, açın mesaj geçmişini bakın, ben size siz bana sövmeden size sövmüş müyüm görün. Giray hatta ilk gün söv abi demesine rağmen bi sus adam akıllı tartışıyoz demiştim. mevzuyu uzatmaya gerek yok ankaraya kadar gelemeyecekseniz. umarım bir gün yüz yüze geliriz o zaman tüm laflarınızı tek tek yutarsınız

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Neyse @samet4747 uzatmaya gerek yok aga, ankaraya yarın gidicem trabzondayım şu an. gelirseler ankaraya kadar (Ki dayak yemek için gelirler mi muamma) işlerini görürüz. antalya uzak olmasa iyiydi. neyse artık içimizde kalacak belki başkasına patlar
ay çen bizi mi dövçen.

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
ben şu an dc sunusunda yokum, açın mesaj geçmişini bakın, ben size siz bana sövmeden size sövmüş müyüm görün. Giray hatta ilk gün söv abi demesine rağmen bi sus adam akıllı tartışıyoz demiştim. mevzuyu uzatmaya gerek yok ankaraya kadar gelemeyecekseniz. umarım bir gün yüz yüze geliriz o zaman tüm laflarınızı tek tek yutarsınız
uza
Mesaj otomatik birleştirildi:

ay çen bizi mi dövçen.
dc gel

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
15 yaşındasın max. bu özgüven bi tarafına girer ama karşılaşırsak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahaha.

''Abiğ sövğ şunlarağğ'' derken her şey güzeldi ne ara büyüdün?
uza

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray

Giray Kaya

80+ Bronze