Yani bi bak bakalım atarsın özelden sonuçları bir anormallik varsa alırsın.iki ay kadar oldu pcyi toplayali
Yeni termal macun süreniz gerekiyor. Çünkü sıyrılan termal macunu tekrar pürüzsüz ve tüm yüzeye eşit şekilde süreniz mümkün olmayacaktır.3200g islemci kullaniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki yeni termal macun almam şart mi
Konu açmalısın direk.Hiçbir şey yapma şuan.2 3 adet hafif yamuk pin var ne yapmam gerek. 0.5 ya da 0.7 kalem ucuyla yapabilir miyim
baska forumlarda gordugum cevaplarla hallettim o yamukluklari zaten 1 tanesinde vardi. asil sorun evimde sac kurutma makinesi yok. ip ve misina ile denedim ve altina girmiyor hicbir sekilde. ne yapmami onerirsiniz suanKonu açmalısın direk.Hiçbir şey yapma şuan.
Bilemiyorum maalesef.baska forumlarda gordugum cevaplarla hallettim o yamukluklari zaten 1 tanesinde vardi. asil sorun evimde sac kurutma makinesi yok. ip ve misina ile denedim ve altina girmiyor hicbir sekilde. ne yapmami onerirsiniz suan
Misina veya pamuk iplik olmaz. Terziden bir parça ince naylon iplik alın çıkmaması mümkün değilbaska forumlarda gordugum cevaplarla hallettim o yamukluklari zaten 1 tanesinde vardi. asil sorun evimde sac kurutma makinesi yok. ip ve misina ile denedim ve altina girmiyor hicbir sekilde. ne yapmami onerirsiniz suan