VitoScaletta
80+ Gold
bu böyle çıkınca pin leri geri oturtup kullanabiliniyomu işlemci
inanin tek amacim sogutucuyu ters tarafa cevirip yeni aldigim rami takmakti. amd yazisi ram slotuna denk geliyordu ve ben boyle bi sorun oldugunu hic bilmiyordum. hatta islemcinin yuvasindan cikabilecegini bile dusunmemistim. umarim bi sorun olmaz...Keşke Stres testine soksaydın bi 10 dk.
bu sorunu yaşayan çoğu kişi bu yöntemi kullanıyor rehber video da bulabilirsin internetteisinip yanma gibi bi sorun olusur mu
hayir sadece bi ihtimal diye dusunmustum. dedikleri gibi kilidi kapamk gerekiyor. intelde islemci yuvasinin korumasi oldugu icin muhtemelen boyle bi sorun olmuyordur. ama amdde yok.bu böyle çıkınca pin leri geri oturtup kullanabiliniyomu işlemci
İnş bir sorun yoktur.Bir daha çıkaracağın zaman 10dk Prime95 mutlaka testi yap.Termal macunu değiştiriceksin dimi?inanin tek amacim sogutucuyu ters tarafa cevirip yeni aldigim rami takmakti. amd yazisi ram slotuna denk geliyordu ve ben boyle bi sorun oldugunu hic bilmiyordum. hatta islemcinin yuvasindan cikabilecegini bile dusunmemistim. umarim bi sorun olmaz...
degistirmeme gerek yok diye dusunmustum cikartmadan once ama eger islemciyi yerinden ciksrtabilirsem yenisini alip surerimİnş bir sorun yoktur.Bir daha çıkaracağın zaman 10dk Prime95 mutlaka testi yap.Termal macunu değiştiriceksin dimi?
MX4-2019 efsanedir.İşlemciniz nedir?degistirmeme gerek yok diye dusunmustum cikartmadan once ama eger islemciyi yerinden ciksrtabilirsem yenisini alip surerim
bunu yapın ya da saç kurutma ile yapın.Sakın o halde geri takmaya çalışmayın. İnce naylon iplik alın işlemci ve blok arasından ipliği ileri geri kaydırarak hareket ettirip çıkartabilirsiniz en zararsız yöntem budur!
3200g islemci kullaniyorum.MX4-2019 efsanedir.İşlemciniz nedir?
peki yeni termal macun almam şart miSakın o halde geri takmaya çalışmayın. İnce naylon iplik alın işlemci ve blok arasından ipliği ileri geri kaydırarak hareket ettirip çıkartabilirsiniz en zararsız yöntem budur!
bunu yapın ya da saç kurutma ile yapın.
Sıcaklıktan da korkmayın 100+ derecelere dayanıyor
Bence hayır3200g islemci kullaniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki yeni termal macun almam şart mi
Daha iyi olur.Eskine nazaran.Çıkartmışsın çünkü.Ne kadardır kullanıyorsun?3200g islemci kullaniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki yeni termal macun almam şart mi