Neler Yeni

İşlemci soğutucum işlemciyle çıktı

OUTRA

80+
Keşke Stres testine soksaydın bi 10 dk.
inanin tek amacim sogutucuyu ters tarafa cevirip yeni aldigim rami takmakti. amd yazisi ram slotuna denk geliyordu ve ben boyle bi sorun oldugunu hic bilmiyordum. hatta islemcinin yuvasindan cikabilecegini bile dusunmemistim. umarim bi sorun olmaz...

OUTRA

80+
bu böyle çıkınca pin leri geri oturtup kullanabiliniyomu işlemci
hayir sadece bi ihtimal diye dusunmustum. dedikleri gibi kilidi kapamk gerekiyor. intelde islemci yuvasinin korumasi oldugu icin muhtemelen boyle bi sorun olmuyordur. ama amdde yok.

Rikka

80+ Bronze
inanin tek amacim sogutucuyu ters tarafa cevirip yeni aldigim rami takmakti. amd yazisi ram slotuna denk geliyordu ve ben boyle bi sorun oldugunu hic bilmiyordum. hatta islemcinin yuvasindan cikabilecegini bile dusunmemistim. umarim bi sorun olmaz...
İnş bir sorun yoktur.Bir daha çıkaracağın zaman 10dk Prime95 mutlaka testi yap.Termal macunu değiştiriceksin dimi?

OUTRA

80+
İnş bir sorun yoktur.Bir daha çıkaracağın zaman 10dk Prime95 mutlaka testi yap.Termal macunu değiştiriceksin dimi?
degistirmeme gerek yok diye dusunmustum cikartmadan once ama eger islemciyi yerinden ciksrtabilirsem yenisini alip surerim

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Sakın o halde geri takmaya çalışmayın. İnce naylon iplik alın işlemci ve blok arasından ipliği ileri geri kaydırarak hareket ettirip çıkartabilirsiniz en zararsız yöntem budur!

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Sakın o halde geri takmaya çalışmayın. İnce naylon iplik alın işlemci ve blok arasından ipliği ileri geri kaydırarak hareket ettirip çıkartabilirsiniz en zararsız yöntem budur!
bunu yapın ya da saç kurutma ile yapın.
Sıcaklıktan da korkmayın 100+ derecelere dayanıyor

OUTRA

80+
MX4-2019 efsanedir.İşlemciniz nedir?
3200g islemci kullaniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki yeni termal macun almam şart mi
bunu yapın ya da saç kurutma ile yapın.
Sıcaklıktan da korkmayın 100+ derecelere dayanıyor

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox