İşlemci soğutucum işlemciyle çıktı

Keşke Stres testine soksaydın bi 10 dk.
inanin tek amacim sogutucuyu ters tarafa cevirip yeni aldigim rami takmakti. amd yazisi ram slotuna denk geliyordu ve ben boyle bi sorun oldugunu hic bilmiyordum. hatta islemcinin yuvasindan cikabilecegini bile dusunmemistim. umarim bi sorun olmaz...

bu böyle çıkınca pin leri geri oturtup kullanabiliniyomu işlemci
hayir sadece bi ihtimal diye dusunmustum. dedikleri gibi kilidi kapamk gerekiyor. intelde islemci yuvasinin korumasi oldugu icin muhtemelen boyle bi sorun olmuyordur. ama amdde yok.

inanin tek amacim sogutucuyu ters tarafa cevirip yeni aldigim rami takmakti. amd yazisi ram slotuna denk geliyordu ve ben boyle bi sorun oldugunu hic bilmiyordum. hatta islemcinin yuvasindan cikabilecegini bile dusunmemistim. umarim bi sorun olmaz...
İnş bir sorun yoktur.Bir daha çıkaracağın zaman 10dk Prime95 mutlaka testi yap.Termal macunu değiştiriceksin dimi?

İnş bir sorun yoktur.Bir daha çıkaracağın zaman 10dk Prime95 mutlaka testi yap.Termal macunu değiştiriceksin dimi?
degistirmeme gerek yok diye dusunmustum cikartmadan once ama eger islemciyi yerinden ciksrtabilirsem yenisini alip surerim

Sakın o halde geri takmaya çalışmayın. İnce naylon iplik alın işlemci ve blok arasından ipliği ileri geri kaydırarak hareket ettirip çıkartabilirsiniz en zararsız yöntem budur!

Sakın o halde geri takmaya çalışmayın. İnce naylon iplik alın işlemci ve blok arasından ipliği ileri geri kaydırarak hareket ettirip çıkartabilirsiniz en zararsız yöntem budur!
bunu yapın ya da saç kurutma ile yapın.
Sıcaklıktan da korkmayın 100+ derecelere dayanıyor

MX4-2019 efsanedir.İşlemciniz nedir?
3200g islemci kullaniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki yeni termal macun almam şart mi
bunu yapın ya da saç kurutma ile yapın.
Sıcaklıktan da korkmayın 100+ derecelere dayanıyor

3200g islemci kullaniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki yeni termal macun almam şart mi
Bence hayır
Stress testi yapın çok ısınırsa işlevini kaybetmiş demektir o zaman alırsınız

Termal macun tavsiyem Arctic MX-4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri