İşlemci soğutucusundaki parçanın adı ne?

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Dostlar mesela işlemci hava soğutucusunun radyatörünün yanına şöyle bir şey takmak istesem şu parçanın adı ne oluyor veya satılan bir şey mi? Fotoğrafı aldığım kişi phantom spirit almış ve onun radyatörün yan tarafı böyle değil. Ben orijinal halini pek sevmiyorum, çok sırıtıyo. Şu tarz bir şey alıp takabilir miyim?

Ekler

• 1000038946.webp
    1000038946.webp
    119.5 KB · Hit: 22
Yanlışım varsa düzeltsinler, ben onun ayrı satıldığını sanmıyorum çift taraflı kule tipi fan modelleri var onlarda öyle oluyor genelde
Dostlar mesela işlemci hava soğutucusunun radyatörünün yanına şöyle bir şey takmak istesem şu parçanın adı ne oluyor veya satılan bir şey mi? Fotoğrafı aldığım kişi phantom spirit almış ve onun radyatörün yan tarafı böyle değil. Ben orijinal halini pek sevmiyorum, çok sırıtıyo. Şu tarz bir şey alıp takabilir miyim?

Yanlışım varsa düzeltsinler, ben onun ayrı satıldığını sanmıyorum çift taraflı kule tipi fan modelleri var onlarda öyle oluyor genelde
Hocam phantom spiritin böyle bir versiyonu mu var? Fotoğrafı aldığım kişi phantom spirit demiş çünkü bu modele

Çift fan modellerinde bulunur hocam bunlar @loewry sediği gibi

Hocam phantom spiritin böyle bir versiyonu mu var? Fotoğrafı aldığım kişi phantom spirit demiş çünkü bu modele
Vallaha varmı bilmiyorum demekki var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam beynim yandı gece gece. Zaten phantom spirit çift fan model değil mi? Bir tane varyasyonu var onun da görünüşü bu
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş yanlış biliyor olabilir

Evet bu hocam yüksek ihtimal. Şunun stoklarını getirse gaminggen güzel olur
stokta var da gereksiz pahalı. Normali 1600 tl bu 2400.
o kadar farka değmez bence

stokta var da gereksiz pahalı. Normali 1600 tl bu 2400.
o kadar farka değmez bence

Bu da güzel hocam da konuda bahsettiğimiz model bu:

Katılıyorum fiyat farkına değmez.

Son düzenleme:
Model 120 evo, fanları degiştirmiş olabilir.

Ekler

• IMG_1782.webp
    IMG_1782.webp
    92.4 KB · Hit: 6
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye