- Bütçe
- 125
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı temizlemek için söktüm sonrasında geri monte ederken intel'in klasik bildiğimiz stok fanı olan arkadaşın bacaklarından ikisini kırdım çok bastırmama rağmen plastik beyaz bacak tıktan kırıldı malum artık oturmuyor bilgisayarı açabilmek için geçici oturttum ama arada soğutmuyor ve bilgisayar siyah ekran verip kapanıyor hatırlarsanız dün sabah ise de ekran kartım yandı diye konu açmıştım son günlerde bir cenabetlik var sanırım üstümde
İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8300
Anakart: Gigabyte G41MT-S2P (775 Soket)
Evet maksimum bütçem 125 TL sizlerden fan önerisi istiyorum, şimdiden teşekkürler.
Aklımda olan fan;
Hem ucuz hem Xigmatek hem de RGB'li olmasından dolayı bunu düşünüyorum ne dersiniz?
Edit: PSU 300 WATT yeterli olacak mıdır?
İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8300
Anakart: Gigabyte G41MT-S2P (775 Soket)
Evet maksimum bütçem 125 TL sizlerden fan önerisi istiyorum, şimdiden teşekkürler.
Aklımda olan fan;
XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hem ucuz hem Xigmatek hem de RGB'li olmasından dolayı bunu düşünüyorum ne dersiniz?
Edit: PSU 300 WATT yeterli olacak mıdır?
Son düzenleme: