Öneri İşlemci takas teklifi geldi sizce değer mi ?

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
625
elimdeki AMD ryzen 5 5600G kutusuz garantili faturalı 1 yıl 1 ay daha garantisi devam etmekte 2950 tl ye ilana koydum
bulunduğum bölgeden takas teklifi geldi Amd Ryzen 7 5700x şubat ayında satın alınmış sizce ne kadar üstüne vermem gerekiyor değer mi ? normalde Ryzen 5 5600 a geçiş yapıcaktım

Üzerine ne kadar vericen?

2.5k verilir max seninkinin piyasası 3k onunkinin piyasası de 5k dolandırcak başka biri arasın
o kadar verebilsem zaten amd ryzen 5 7500f e geçerdim sistemi AM5 e yükseltirdim ... :ROFLMAO:

oturduğum bölgede 2. el satmak zor internetten satma düşüncem var pek güveniyorum kırıp iade ederler falan varsa bu konularda fikri olan ya da tecrübesi dinlerim .

oturduğum bölgede 2. el satmak zor internetten satma düşüncem var pek güveniyorum kırıp iade ederler falan varsa bu konularda fikri olan ya da tecrübesi dinlerim .
Hocam biraz uyguna koy, önce havale sonra kargo ile sat. İlla almak isteyen çıkıyor.

Hocam biraz uyguna koy, önce havale sonra kargo ile sat. İlla almak isteyen çıkıyor.
ben uyguna koyarımda almak istedim işlemciler 2. el de 0 fiyatında ona anlam veremiyorum :peepo1: sizin öneriniz uygularım satmadan önce bu forumda 2. el bilgi geçerim buradan da ihtiyacı olan olur elbet Teşekkürler

Geri